takto to určite nepôjde....nedávaj to takto najavo , lebo čím väčšia stíhačka budeš, tým horšie to bude....najlepšie je frajera si nehľadať a ani nebudeš vedieť ako a bude ruka v rukáve
pozri sa, mala som kopec smiešnych vzťahov, ktoré končili po mesiaci max dvoch... po maturite som si povedala "počkám kým mi dojde z VŠ papier či ma zobrali a keď nie, tak si balím svojích 5 sliviek a idem het, nič ma tu nedrží"... a o mesiac na to prišiel on
O polnoci zo soboty na nedeľu sa postav nahá do okna, štyrikrát sa otoč v smere hodinových ručičiek, zjedz mesiačik pomela, pichni si prst do riti a zaspievaj si Pásli ovce valasi.
@gertri myslis ze si nejakeho najdes tym ze len chces???nemas ho rada no chces??to je hlavne??ze ty chceS???a pochybujem ze s takym krasne ´´vyplnenym´´ profilom a ´´fotkamy´´ co tu mas by ta niekto chcel...ludia nemaju radi ked ani newedia s kym si pisu a s clovekom ktory si newie sem dat ani svoju fotku alebo aspon nejake udaje o sebe by som si ani moc nezacinal....mozno keby das fotky,nieco osebe a zacnes sa spravat ako inteligentny clovek mas real sancu ...
@25 a ak nie...si len bezvyznamny nick bez nicoho....dalsi z miliona....nic viac..nic menej... ako bolo povedane od zuzky @24 dospej....s niekym chodit neni len ruky pusinky...ale aj o vzajomnej pomoci,pochopeni,lasky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Je to sexi
@bebekex na bav sa tiež
pozname (ach)
@schizoofrenik si pan!
vidíš koľko múdrych rád si dostala
O tri dni sa zjaví tvoja jediná láska.
@sugy1 no to ti je také zazráčné mestečko vieš