Ahojte, pls piste, len ti, ktori ste sa uz s niecim takymto stretli. Pisem si s jednym xalanom uz zopar mesiacov..piseme si o vsetkom..ani neviem ako..ale mam ho strasne moc moc rada a viem, ze sa aj ja jemu pacim..lenze ked sme si uz mali dohodnut stretk
no zatial sa mate len a len radi .... ale kezde on chce a aj ty jeho chces tak .... ak nevyslo vide druhy krat, a ked nevies v com by mohol byt problem tak sa ho spytaj. Vsak ak cche aj on tak sa stretnetu rcite .... len si dohodnut druhy termin kde kedy a je to
podla nadpisu som si myslel ze dalsia 14-stka riesi velku lasku...aj ja som mal take a aj ked bol vztah trval len par tyzdnov...ale cez net je lahsie si niekoho najst ako nazivo...ked ta clovek odjebe cez net sa aspon necitis blbo....
to je fakt....ja som to stretko aj uskutocnila,lebo byval asi barak odo mna/co som zistila az ked uz sme boli rozpisani
Bohuzial-pre mna...som sa s nim aj stretla a bohuzial ma aj ocaril ale popritom mal dalsich asi X net-lasok...a ked uz som sa namotala,tak sa na mna vysral.nastastie teraz viem tie taktiky dementov a nedam sa oklamat
Urcite sa s nim stretni-ved to chcete obaja.a ked sa bude stale vyhovarat,vykasli sa nanho
Ja neviem,píšeš,že ho máš moc moc rada a pritom ste sa ešte nestretli? Možno to tak teraz vyzerá,cez net je milý,všeličo pekné ti vypisuje ale realita býva bohužial často iná. Nenamotávaj sa na neho pokial ho dobre OSOBNE nespoznáš. Ale možno sa len trochu hambí a raz vám to stretko víde a bude vám spolu moc fajn,treba to len vyskúšat a nenahovárat si niečo čo nie je celkom pravdou.
Co riesite? Nevyslo prvykrat, tak to skuste znova, pre istotu definovat co budete mat na seba, kedze si pisete par mesiacov mozte si kludne cisla vymenit, dohodnut miesto a cas a bude.
ked sa s tebou nebude chciet stretnut , abo sa bude nejako vyhovarat , kasli na neho...dokedy si budete len pisat?do tridsiatky? tak to urcite nie , ved uvidis...no nestracaj cas s niekym , kto mozno ani nebude...mozes si najst niekoho lepsieho a nie sa zamyslat nad tym , preco sa nestretol.ak sa nebude chciet stretnut , hladaj ineho.pa
No prvé čo som pozrela bol tvoj vek a som zaskočená, že sa to pýta 19 ročná holka.. ( ak teda máš naozaj 19 ... ) .. Cez net nikdy nič nezistíš ak si s tým človekom nebola vonku ... ved chodte von, dohodnite dalšie stretko a bude nie? ak preskočí iskra tak je to tam a ak nie tak ..tak nič ... Že by bol toto nejaký ukrutánsky veliký problém by som nepovedala...
neverim takymto laskam cez net.nemozes cloveka poznat ak si snim len pises aj keby ste si pisali roky....takze si hlavne nenamyslaj hluposti kym sa snim nebdues chvilu aj stretavat
nepodarilo?? no to sa stava to som sa ja mala s jednym 3 krat po dlhom case nevidenia sa...a ani na 3 krat to nevyslo takze to je taka vec...ked byvate blizko seba podla mna to nieje problem....nemyslim ze by bol problem z jeho strany..no mozno len to ze sa hanbi a taaaak vela stastia
boseee ved mas 19....a nechapem ako sa ti moze pacit len tak po nete...moze ti byt sympaticky ale pacit sa? nemas to dajake pomylene..ved vies ako t chodi cez net sa vela ludi hra na niekoho kto nie je tak pozor ak vam to stretko vyjde aby si nebola sklamana, ale drzim palluse
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Bohuzial-pre mna...som sa s nim aj stretla a bohuzial ma aj ocaril ale popritom mal dalsich asi X net-lasok...a ked uz som sa namotala,tak sa na mna vysral.nastastie teraz viem tie taktiky dementov a nedam sa oklamat
Urcite sa s nim stretni-ved to chcete obaja.a ked sa bude stale vyhovarat,vykasli sa nanho
k veci: si si istá že ťa chce? neťahá ťa za nos?