Čawko , s jedným chalanom som mala v utorok rande a bozkávali sme sa a potom mi z ničoho nič vo štvrtok napísal že už má babu a úplne ma odpísal a ked´som mu napísala že k nemu niečo cítim tak mi napísal že sorry cica a ja ho fakt chcem s5 a neviem ako ..
nemozes ziskat naspat nieco, co si nikdy nemala..okrem toho kebyze s nim uz chodis a zacne sa ti do toho montovat ina baba tiez by sa ti to nepacilo..nechaj ho tak..
"Sorry cica?" Ty takeho tupca chces?"Sorry cica"???? Toto napisat? Bud rada, ze s nim nic nemas...pozeraj aj na charakter a toto je do neba volajuci magor
awojte,poradte mi co mam robit,pred tyzdnom sa so mnou rozisiel chalan ktoreho neskutocne milujem a aj on mna..no ce byt sam a nechce byt so mnou...chodili sme spolu rok a pol a boli sme spolu kazdy den.bolo to krasne no samozrejme obcas boli aj hadky,niekedy az take velke,ze som to cela aj zopar krat ukoncit,no on mi robil sceny volal mi celu noc pisal,chodil za mnou ci do prace alebo ma pred skolou cakal,ci pred domom a prosil ma doslova na kolenach nech sa ku nemu vratim,vzdy som mu dala sancu a do dna sme boli zase spolu..posledny mesiac sme sa iba hadali,viem,bola to hlavne moja vina bo som stale bola v robote a nemali sme pre seba cas,no ja na neho,nemohla som sa mu stopercente venovat,mala som zle nalady a vybijala som si to na nom,a zrazu buuum odzneli slova-JE KONIEC!a ja som v haji,prosila som ho o sancu,vsak kazdy si zasluzi sancu,ja som mu ju dala vela krat,a on mi ju nece ani raz (cem mu dokazat,ze viem byt taka ako pred tym...no on ma odbije ze ce byt sam a ze mu mam dat pokoj...vravi,ze ma miluje a ze to mozno nieje definitivne,ale ze teraz ce byt sam a ze mu nechybam...newiem nanho prstat mysliet,newiem sa mu neozvat,mame spolocnych priatelov atd...on ce byt teraz iba dobry kamarat...newiem co mam robit..ci mam o neho bojovat a ak ano ako..a ci mam mu dat cas,lenze sa bojim,ze ma prestane milovat a ze si najde inu...bola som jeho prva laska,este den pred rozchodom mi pisal a volal ako ma velmi miluje atd...btw..o mesiac ideme na spolocnu chatu a newiem ako sa tam mam chovat..prosim pomozte mi!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@0 zbytocne to nieries...
a naozaj ak dokaze napisat len "sorry cica" tak je to chudak
A šrac je kokot, to je jasné...
a mas pravdu lubit po prvom rande je blaznovstvo ale mne to uz drzi viac ako rok tak ja sa k tomu nevyjadrujem mozno som vynimka narusujuca pravidla
@13 @hangtime11 vsade len suhlas suhlas to mi pride ako keby si nemal nazor
Ja názory mám, a keď je rovnaký tak napíšem "súhlas" - nebudem sa opakovať, tak nevyrývaj ...