Cely rok tvrdo makam, aby som si cez leto mohol dopriat slusnu dovolenku(a relax).
Prislo leto a ja zistujem ze vlasne nemam s kým ist na dovolenku. Jedny maju maleho syna, druhy malu dcerku, dalsi nema peniaze ostatny zas nemaju cas. Je to uplne n
aha a na birdz.sk zrazu bude niekto kto ma peniaze a moze ist s tebou na dovolenku
ved chod sam, co je na tom... ked si sam, mozes robit co chces, kedy chces... a mimochodom leto sice prislo, ale uz davno, teraz je uz pomaly po lete, kto teraz uvazuje ze ide na novu dovolenku?? skoro nik...
ja by som na tvojom mieste siel sam.. .ale ked ides len tak klasika ze hotel-more-restauracia a to dookola 9dni a viac tak to podla mna radsej ostan doma.. .
Skus si najst nejaky poznavaci zajazd, kde prejdete celu jednu krajnu a tam v buse urcite niekoho najdes. a urcite sa nebudes nudit a uvidis toho viac nez ked ides len tak k moru...
chod urcite sam...Aspon keby si nemal odvahu,,toto ta prinuti sa s niekym zoznamit.nebude ti nikdo kecat do penazi,do vyletov...a do coho chces.uzivaj si -ale skor hladaj take zajazdy pre individualnych hosti alebo tak.ze vraj nieco take existuje..kde chodia po 1 a ze sa tam setci zoznamuju..moze to byt sranda.alebo tie poznavaky su tiez dobry napad
Ahoj. Asi ti uz vsetci dostatocne poradili, ale predsa si myslim ze musim este nieco pridat. Kedysi som mala komplexi z toho ze nemam s kym ist /nehovorim len o dovolenkach,ale aj o festivaloch,konceroch,inych akciach aj na dlhsi cas/. Tak som nikdy nikam nesla. A vtedy som to lutovala a nemohla si pomoct. Ale potom sa sa raz rozhodla ist uplne sama na dvojtyzdnovy workshopovy camp. Uplne sama. Najprv to bolo tazke ale potom som sa zoznamila so skvelimi ludmi /a dokonca sa s nimi stretavam aj teraz,uy je to 3.rok/. Potom som bola na seba strasne hrda. Stuplo mi sebavedomie a uz som si povedala,ze sa nebudem viazat niecim takym ako s kym ist.
@2 Nechcem sediet doma. Egypt Tunisko Turecko je naj na jesen. A aby som upresnil poznavaci uz mam tento rok za sebou. Istanbul to bola parada. Ale potrebujem normalnu dovolenku kde uplne vypnem.
jasné že chod! ale skôr by som ti radila na týždeň, dva týždne by si sa už nudil nie?
tento rok na dovolenke som si všimla jednu nemku, čo bola tiež sama a bolo jej super, vyzerala spokojná oddýchnutá, mala pokoj, na nikoho sa neviazala.
ale jednoznačne chod, dopraj si, ked už si toľko makal
ja zase nemám s kým túrovať, tak som dnes išla so seniormi , a bolo super, 17km s dobrým tempom, proste nebaví ma už spoliehať sa na ľudí, ktorí nič nesplnia, čo povedia, nepremyslia si nič, alebo sa ozvú, keď to vyhovuje im
aj ja radím ísť. dovolenka je to najlepsie, kde sa da prist na ine myslienky, hoci si uz bol v istanbule (to muselo byt uzasne; inak preco su E,T,T najlepsie na jesen? myslim, ze vtedy je tam menej turistov, ale teplo stale dost...)
ja by som tuto diskusiu zmazala. mozno som hnusna ale tak co caka ze mu poradime ked nevieme o nom nic? je tu prvy alebo druhy raz, zazracne 30 rocny muz, ktory ma peniaze na dovcu a zahadne nema s kym ist. ach boze, ci ja vsade vidim uz len zle veci a same podvrhy a uchylnosti? a nevie ci ma ist saaam. no boze.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ved chod sam, co je na tom... ked si sam, mozes robit co chces, kedy chces... a mimochodom leto sice prislo, ale uz davno, teraz je uz pomaly po lete, kto teraz uvazuje ze ide na novu dovolenku?? skoro nik...
tento rok na dovolenke som si všimla jednu nemku, čo bola tiež sama a bolo jej super, vyzerala spokojná oddýchnutá, mala pokoj, na nikoho sa neviazala.
ale jednoznačne chod, dopraj si, ked už si toľko makal
ja zase nemám s kým túrovať, tak som dnes išla so seniormi , a bolo super, 17km s dobrým tempom, proste nebaví ma už spoliehať sa na ľudí, ktorí nič nesplnia, čo povedia, nepremyslia si nič, alebo sa ozvú, keď to vyhovuje im