potrebujes dejepis v rozsahu stredoskolskeho uciva+NAS(nauka o spolocnosti)(zaklady prava,politologie,ekonomiky psychologie)+vseobecny prehlad....da sa ale mas co robit najmä s tym dejepisem,ale vsetko sa da...
@0@Cruz89 - Prosim, nemusis sa obavat, uz si presla davno horsim v zivote, ako zhodnut sa, ci istn pravo alebo nie. Ak ta to ta laka, chod, a uvidis, ze ked s tym pojdes po ostatnich temach, povladzes ich ako malinu a este s radostou...!
jj, velmi tazke, aj ked poznam cloveka, kt siel z hotelovky a spravil. Dejepis je dost pracne sa naucit...Noska sa da, to je lahke, ale dejak, fakt, rozmysli si t
Samo, bola by som blba, kedby som ti povedala, ze nemas na to a ze vyser sa na to, prides, spravis-nespravis, nic sa nedeje, je X inych vysok
@0@Cruz89 - inak sorry bro, mal som ta za babu v jednej cai textu... mam dnes dost, je mi to tu napate po dnesku na celom serveri... ostan chladny. Force!
V Blave sa žiadne prijímačky nerobia. Máš dve možnosri. Mať jednu dvojku a s štvrtom ročníku mať dejepis, alebo nemať vo štvrtom ročníku dejepis(seminár sa neráta) a mať samé jednotky.
Ja som si mohla so štvrkou z fyziky pískať Hlavne že ma do TRnavy vzali
@13 asi tak... ja som mal priemery 1,17 a 1,25, samé jednotky z maturity, akurát posledný rok som nemal dejepis (to majú málokde) a nezobrali ma ani na externé nakoniec tiež Trnava.. no alebo skús BVŠP, tam by sa to mohlo podariť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
cekuj link a s tym preimerom mas si myslim
Samo, bola by som blba, kedby som ti povedala, ze nemas na to a ze vyser sa na to, prides, spravis-nespravis, nic sa nedeje, je X inych vysok
Ja som si mohla so štvrkou z fyziky pískať Hlavne že ma do TRnavy vzali