Som druhak na OA a chcel by som studovat stomatologiu, je nejaka sanca ze sa tam dostanem? Tie primacky z biloli a chemie su tazke?
poznate niekoho kto to studuje/studoval,...? ake su ohlasy?
To ze chodis na oa s tym nenma nic spolocne.ano.prijimacky nir su easy.zacni si citat tie prurucky s otazkami-3000ich je a ja radim aj pripravne kurzy v maturitnom rocniku.a zvladnes
jasne, ze je sanca, len sa musis dost posnazit, pretoze je tam velky pocet uchadzacov a prijimaju velmi male mnozstvo ludi, ja som robil prijimacky do Hradca Kralove, kde prijimacky boli dost narocne ale body na zubne lekarstvo mi nestacili (brali tusim 30ludi), nastastie na vseobecne ano, neviem ci existuju testovnice na UK BA, tu do Hradca neboli ziadne, ale ak tu vravia, ze hej tak si ich zozen a zacni sa ucit, drzim palce
na doktora vie najlepšie naučiť gymnázium
ale tak vieš sa tam dostať, ale tak môžeš mať učebné nedostatky
Panička by nikdy nešla za zubárku... pozerať sa na hnilé zúbQy
@sabca77
ale hej, je to tak. ak vsak velmi chces byt zubar tak si daj
aj inde prihlasku, aspon pre istotu.
minuly rok mali posledni prijati 780 z 800 bodov, a to uz fakt treba maknut aby to clovek dal.
PS: nijao neznizujem ine skolytohto zamerania, ide o to ze aj skvele nauceny adept moze mat v den prijimacok zlu chvilu, takze radsej treba skusit viac skol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale tak vieš sa tam dostať, ale tak môžeš mať učebné nedostatky
Panička by nikdy nešla za zubárku... pozerať sa na hnilé zúbQy
ale hej, je to tak. ak vsak velmi chces byt zubar tak si daj
aj inde prihlasku, aspon pre istotu.
minuly rok mali posledni prijati 780 z 800 bodov, a to uz fakt treba maknut aby to clovek dal.
PS: nijao neznizujem ine skolytohto zamerania, ide o to ze aj skvele nauceny adept moze mat v den prijimacok zlu chvilu, takze radsej treba skusit viac skol
aj jedna moja kamarátka chodila na OA a vzali ju na medicínu