najlahsia cesta je cez spolocne zaujmy, nebyt ticha osobnost a najdes si uz hocikoho.... ak mas problem najst kamaratov osobne, zacni cez net (opakuj krok so spolocnymi zaujmami) a potom osobne
ja mam tiež taký problém, ale to je tým že som na kamošky hrozne vyberavá a nedokážem sa baviť s hocikým. ale myslím, že keď sa nenudíš sama so sebou, tak sa nebudeš nudiť ani s inými luďmi. takže proste rob čo ťa baví
neviem ti poradiť, pretože zgrupovanie do nejakých skupiniek nikdy mne nebolo prirodzené.
som väčšinou bola pre iných asi voľajaký podivín, ktorý nikdy nikam nepatril napriek tomu, že sa kamarátil.
aj teraz mám radšej jednotlivosť a stretávanie sa v dvojiciach, trojiciach (akejkoľvek príjemnej kombinácii osôb), než si plánovať nejaké viacpočetné stretká.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Tým sa netráp ani ja nemám veľa kamarátov daj sa na niečo čo ťa baví a kamaráti časom prídu.
som väčšinou bola pre iných asi voľajaký podivín, ktorý nikdy nikam nepatril napriek tomu, že sa kamarátil.
aj teraz mám radšej jednotlivosť a stretávanie sa v dvojiciach, trojiciach (akejkoľvek príjemnej kombinácii osôb), než si plánovať nejaké viacpočetné stretká.