Chcem ked je uz emobirdz aby bol aj hopbirdz aj metalbirdz aj popbirdz aj punkbirdz aj rockbirdz:D
ako absolut mi nevadi ten link na emobirdz hej no ...ako je to flip..len ja by som si rada precitala nieco napr ako sa stat hiphoperom a pod... ako ked ste dopriali emakom tak aj ostatnym stylom .. ..no ved a preco nie ten emobirdz..ved je to v
no vzdy sa najde nejaky debil..proti tym sa ani ockovat neda..smola.. ...netreba preto nic rusit..a ani nic podobne..ale treba zasytit aj potreby toho vymetenca..
4 Punkhart: vzdy je niekto pre niekho debil alebo vymlety..neda sa aby si vsetci rozumeli a vzdy sa najde niekto kto ma iny nazor a on vravi na teba ze si debil a ty na neho takze ste dvaja..takze nieje ziaden rozdiell..cize niesu debily..
Podla mna by bolo fest dobre spravit viacero takychto sekcii ale nie zas moc vela lebo potom by to uz bolo moc zozite a stracalo by to pointu a koniec koncov, niektore styly nie su az take vyrazne resp. ich "prislusnici" nemaju zaujem o to byt viditelny. takze navrhujem 4 styly - hiphop, emo, punk a metal (mozno este nieco ale momentalne ma nenapada nic take viac vyrazne .
No a teraz - kazdy by si mohol v profile nastavit, do ktoreho stylu akoze patri, pricom by tam bola samozrejme aj taka neutralna polozka, ktora neznamena nic. Nuz a ked to ma niekto nastavene, tak by sa mu v menu dalo kliknut na ten jeho styl a zobrazilo by mu to tu stranku s charakteristickym designom, pricom by tam boli nejake diskusie vyhradene iba pre nich (ale nie tak ako to je tera na tej emo stranke, ze vas to len presmeruje na normalne forum, ale uplne samostatne forum tiez s tym odlisenym designom), cize by to nebola len taka haluzina s prekladacom a navodom, ako sa stat emakom, ale klasicky komunitny plac pre dany styl...
Ale samozrejme to zasa nesmie byt nejako moc dolezita sekcia pre Birdz, aby sa zachovala komunita aj v ramci celeho Birdzu, cize nic straaasne velke, len take miesto pre metlakov, emakov, hiphoperov, punkerov na mensi pokec o hudbe.
4 Benci:noo este si mylsim ze dost pocuvane je aj techno..cize mal by byt aj technobirdz odnoz..ale zase ked neikto pocuva viacej stylov? ..teraz ako?? skor si myslim ze by bolo lepsie keby sa dalo vybrat viacej stylov..ja osobne pocuvam rock aj hop aj techno
4 Mayo:no tak aj budem velmi rada ak sa urobia dalsie sekcie a myslim ze aj Bency a urcite sa najdu dalsi a aspon nikto (snad) nebude pindat ze sa birdz meni na emo.. !
no mohlo by byt aj technobirdz a rockbirdz som zabudol tych je tiez vela a rock zahrna vela stylov vlastne (gothic rock, grunge a take) takze to by mohlo byt pohodove
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
.
.
33.Hovor že tvojím náboženstvom je EmO .
.
.
.
4. Je prísne zakázané zakladať diskusie propagujúce vieru, náboženstvo, ...
tak toto ma pobavilo
Podla mna by bolo fest dobre spravit viacero takychto sekcii ale nie zas moc vela lebo potom by to uz bolo moc zozite a stracalo by to pointu a koniec koncov, niektore styly nie su az take vyrazne resp. ich "prislusnici" nemaju zaujem o to byt viditelny. takze navrhujem 4 styly - hiphop, emo, punk a metal (mozno este nieco ale momentalne ma nenapada nic take viac vyrazne .
No a teraz - kazdy by si mohol v profile nastavit, do ktoreho stylu akoze patri, pricom by tam bola samozrejme aj taka neutralna polozka, ktora neznamena nic. Nuz a ked to ma niekto nastavene, tak by sa mu v menu dalo kliknut na ten jeho styl a zobrazilo by mu to tu stranku s charakteristickym designom, pricom by tam boli nejake diskusie vyhradene iba pre nich (ale nie tak ako to je tera na tej emo stranke, ze vas to len presmeruje na normalne forum, ale uplne samostatne forum tiez s tym odlisenym designom), cize by to nebola len taka haluzina s prekladacom a navodom, ako sa stat emakom, ale klasicky komunitny plac pre dany styl...
Ale samozrejme to zasa nesmie byt nejako moc dolezita sekcia pre Birdz, aby sa zachovala komunita aj v ramci celeho Birdzu, cize nic straaasne velke, len take miesto pre metlakov, emakov, hiphoperov, punkerov na mensi pokec o hudbe.
Ano som genius ze vahate
Kludne sa moze urobit viac sekcii, ved casu mam dost