heh mam pocit, že mam všetky songy v pc už opočúvanéé a mám chuť na zmenu..aa čo cem vlastne dosiahnúť? mno taak cem nejake typy na songy na spevakov a tak...heh...
a ete, že kto bol na koncerte Seala...sa mi marí, že už bol...ako boloo??
exoticke??....hm neviem, ale ja tak ti nadhodim napr. flyleaf, the ting tings, kryštof, the switch, nwm jak sa vola skupina, ale song tusim ISIS...alebo napr, kusa dost starsie, ale aj tak : Monrose-Hot summe(trosku nostalgie nazskodi)
žáner noo...pop, rock (ale taký jemný heh), disco, sladačikyyyyy....ale aj šalene no...niečo ako shakira kkeď spieva po španielsky to je number 1 mehehe
exotickee? take ma nic nenapada, ale kamos mi posielal pesnicky od Reel Big Fish... nie ze by to bolo nejake super extra dobre,ale celkom ma to pobavilo a zlepsilo naladu
stiahni si Schranz alebo Hardstile( pise sa s ipsilonom ) a potom uvidis co je hudba...a ak mas kvalitni subwoofer tak ho daj slabsie abi okna sa nerozbili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a potom nejake kmene z afriky...orinocco flow alebo didgeridoo staci si vybrat
a hudbu nechces?
btw ale k teme...mam doma 600 giga mozno uz aj viac hudby...a mam pocit ze nemam co pocuvat