kamarat sa tomu venuje na high - urovni, ma sadrovu bustu, na to si zvykne spravit zakladny model z plasteliny (vytvarovany do detailov), spravi si z toho (tusim sadrovu) formu a potom to vyleje silikonom... pripadne nieco robi priamo silikonom, ale ten udajne rychlo stuhne a neda sa tvarovat az do takych detailov
a k téme, pfú neviem, asi by som ti poradila to čo už ti poradili,ten silikón keď to bude na AS, tak si ma nájdi, chcem sa pozrieť či a ako ti to vyšlo
@doovakhin Fú, pokúsim sa ti ich zohnať, a také jednoduché návody nájdeš aj na youtube, je to maskérsky latex a maskérky /divadelné a pod./ takto najčastejšie pomocou neho robia jazvy a otvorené rany, takže ty vlastne naberáš drevenou paličkou /takou ako ti doktorka kuká do hrdla/ a aplikuješ rovno na tvár, alebo v tvojom prípade je lepšie urobiť si nejaký odliatok tváre, alebo kúpiť si ho v da vinci a nanášať na to, potom len domaľvoať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
kamarat sa tomu venuje na high - urovni, ma sadrovu bustu, na to si zvykne spravit zakladny model z plasteliny (vytvarovany do detailov), spravi si z toho (tusim sadrovu) formu a potom to vyleje silikonom... pripadne nieco robi priamo silikonom, ale ten udajne rychlo stuhne a neda sa tvarovat az do takych detailov
a k téme, pfú neviem, asi by som ti poradila to čo už ti poradili,ten silikón keď to bude na AS, tak si ma nájdi, chcem sa pozrieť či a ako ti to vyšlo
@ciernocervena ako to robi s tym latexom? mas aj fotky toho predatora?
@tancika NIE
» www.dk-ramovanie.sk/fimo-hmota-soft...
» www.dk-ramovanie.sk/fimo-hmota-clas...