mojím najväčším snom je stať sa herečkou! Strááášne, ale stráááášne to chcem! Neviete ako sa vyskúšať či nato mám? Pretože v triede som v herectve najlepšia, ale naša trieda nikdy nebola talentami slávna... no a keď vidím niek
V kosiciach mas divadelne kruzky aj amaterske divadla. ked sem budes chodit na strednu, prihlas sa do nejakeho...ale to konzervatorium jednoznacne. A na vysku do jednoznacne Presova, tam budes mat herectva az az
ten isty snik som mala ja a poviem ty jedno, teraz som prvacka na strednej uplne na nieco ine zameranej skole.....totizto neviem ci ju poznate ale moja rodina je Anka Siskova, no takze geny ......ale ak sa aj dostanes na to konzervatorium, mozes odtial po prvom rocniku kedykolvek byt vyhodena a buducnost v cudu......ja som sa rozhodla tak.....ze ak by ma to naozaj bavilo, tak potm ochotnicke divadlo(to ma radsej nez filmy)......takze tak.....
zalezi akou hereckou chces byt ci takou ,,slovenskou celebritkou,, alebo ,,movie star,,. to prve sa da velmi lahko to druhe mozno tak cez modeling..vela stastia
Co sa tika primania ziakov na konzervu do Blavi su myslim dost lahke ak to zvladol pako ty musis duplom... Ja by som odporucil nie co ine: Normalne ak by si isla na inu strednu skolu no a po strednej by si sa rozhodla co dalej.
ahojte volam sa miroslava mam 14 rokov a venujem sa herectvu uz 5 rokov zatial som si zahrala v par divadlach...no ja by som nechcela ostat len pri divadlach chcela by som si zahrat v telenovele alebo vo filme...chcela by som dostat taku ponuku zahrat si ..ukazat co vo mne je v slusnej pstave ak ste si ma vsimli a chceli by ste mi dat sancu napiste mi na email mikibobinka@azet.sk dakujem......
ahojte mam 14 rokov a chcela by som sa spytat kao ste sa dopracovali ku herectvu ....a ked chcem ist na konzervatorium v kosiciach tak musim mat asi priblizne aku znamky..pretoze chem byt straaaaaaaaasne hereckooooooooooooooou...&.DD...prosim odpovedzte
chod na Jantarovu umelecku skolu ja som tam chodila nejaku tu dobu a odtial chodia ludia na konzervatoria, cez nu som hrala nie raz v statnom divadle KE , skola chodi na sutaze kade tade, su aj dvd cka z predstaveni a vies sa cez to pekne zviditelnit mne uz chodili navrhy do filmov....teda do jedneho len mi prisiel navrh ale ide o to ze sa vies zviditelnit
Tak chcem povedat že moje umenie je velmi paltne ale všetko od začiatku dobre ? Tak volam sa betka a ako mala chcela som byt všetko kadernička kozmetička moderatorka .... od a až do z no ked som mala tak už 6 mamka ma v zala do divadla ake to bolo krasne boli to profesijonali no užasne od toho momentu som sa zamilovala do divadelných doskach noo aj ja by som chcela byt tak hrat tak majserkovat no neverila som tomu ked som mala 10 tak som sa rozhodla že musim nečo preto aj robit nie ? Tak som sa prihlasila do divatelneho krušku no šlo mi to skvele paničitelka bola velmi rada že som sa prihlasila prvi krat som si zahrala v našej telocvični bolo to nudne nic som si nerobila Zahrala som tak ako som mala ked som sa dozvedela že ideme do spiskej tak som sa tak naramne potešila ked sme dorazili do spiskej moja to bola krása viete kde sme šli ? Tam som videla tych ludi hrat ked ma mamka v 6 rokoch zobrala na nadernu rozpravku . No ked som šla už na javisko opona sa zdihla vtedy sa splnil moj sen chcela som stat na divadelnich doskach no ešte večie prekvapenie vihrali sme 1 miesto a pokračovali sme do košic ftedy som pochopila že som prekonala strach a splinil sa moj sen
hojte ja ma 15 rokov a chcela by som byt herecka ale neviem hrat na ziadny hudobny nastroj ,kamaratky mi hovoria ze viem spievat ale nevem teda ci je to pravda hudobny sluch by som mala mat ale neviem ako by som sa mohla nou stat nevenujem sa ani nejakemu divadelnemu kruzke pretoze hram volejbal tak poradte pls
veka ak sa naozaj tuzis stat hereckou a bavi ta to nevahaj a chod dotoho...nepocuvaj reci ludi ze s pripudajucim vekom sa na to vykasles...ak je to naozaj tvoj sen,,,nikdy nikdo ti ho nevezme,,,zisti si o herectve najviac ako mozes. Aj na nete najdes vela informacii len hladaj a skusaj...a ver ze to moze byt realne,,,
nad tym ani nerozmyslaj,ake znamky potrebujes,to je nepodstatne.zase nesmies mat 4od vrchu po spodok,ale ten,kto nema talent tak na herectve ako keby nemal nic a ani same 1 ked budes mat ta nezachrania.takze tak
herectvo nie je len povolanie ale je to styl zivota a sposob zitia.preto deti od 10 a vyssie nemozu este hovorit o tom,ze ,,ja budem hereckou/hercom,, lebo nevedia co to obnasa a hlavne vtedy ked sa nevenuju nijakemu dramatickemu kruzku spolu so spevom a tancom.tiez musia mat podoporu od rodicov a blizkeho okolia,lebo dobry herec musi mat zdrave sebavedomie a to formuje rodina.preto slova:,,ja chceeeeeeem byt hereckaaaaaaaaaa,strasneeeeeeeeee...,, su dost detinske.treba si to dobre premysliet.
Každy má svoj vlasný sen ešte ked zacnem nevzdajte sa svojho sna všetko sa može stat realne ked to človek chce
Ako každy si svoje sni može snivat aj ja si snivam jeden a teras vam ho prectavím . Volam sa Alžbeta
som z spiskej a mam 11 moj sen sa začina menit na skutočnost . Chcela som sa učit 1 a 2 a do teras sa mi to darí chcela som ist na divadelný kružok do popradu to sa mi splnilo aj ked tam chodim rok tak sa mi zdá ako by som tam chodila 100 rokov . Naj viac som sa bala že nezapadnem no zapadla som su tu super herečky A AJ KAMKY a tým ich pozdravujem . Potom som si chcela zahrat na košických doskách košickeho divadla to sa mi už podarilo . No ešte mam jeden nespnený sen a to ten aby ma videlo cele slovensko no budem sa snažit aby sa mi to podarilo . Chcem sa stař hereckov a to sa mi dari a to možem dakovat len pabožkovi uvideme co urobi somnou o par rokov .
a ak sa mi podary vystudovat za herecku a chcela by som odcestovat pretoze moj sen je dostat sa do mexika,venezuely a newiem ci by sa mi to podarilo co by som preto musela urobit?
ak sa mi podari vystudovat za herecku a chcela by som hrat v mexiku venezuele co mam preto urobit? pliiiiiz dajte mi nejaky tip muchas gracias (dakujem pekne)
Istý čas som hrala divadlo, tancovala spoločenské tance ... Vyžívam sa v kreslení, fotení a hlavne v písaní kníh a rôznych textov. V minulosti som bola vybraná na modelingovú školu.
Rada by som sa venovala hereckej kariére. Som v poslednom ročníku gymnázia. Tak čo to len bude ďalej?
a idem sa vas opytat ze ked uz som hrala par krat v divadle ale to boli take ze v kostole pre verejnost a este pre maminy a potom ked som spievala asi dva roki v detskom spevokole a nehram na ziadnom hudobnom nastroji a nemam mooc skvele znamky tak ci by ma zobrali bud na konzervu alebo po vystudovani dakej skoly z maturitou na vsmu lebo by som chcela byt tiez hereckou a este co mam preto robit
a este dva roki som tiez chodila na country cruzon cize tanecny ale uz tam nechodim lebo sme stale to iste tancovali a uz tam asi nik nechodi a stale s tymi istymi tancami sme aj vystupoovali akoze bolo to zabavne
ahoj, bývam v Prešove a chcela by som sa stat hereckou mam 14 rokov ...neviete niekto akoby sa to dalo?? Velmi by som si chcela zahrat vo filme aj ked len malu rolu pls poradte mi
hmm...ja som tiez chcela byt hereckou, ale rychlo to padlo po nesuhlase rodicov. I ked mala som nato predpoklady, ak si chces otestovat talent a ci nato vobec mas, tak zacni s recitovanim /proza/ nieco ako napr. Hviezdoslavov Kubin, ak budes mat stastie ako ja vtedy a do poroty dostanes rezisera/dramaturga, pravdaze ho dostanes az v celoslovenskom kole, a oslovi ta tak mas vyhrane. Mozes si ist potom zahrat do nejakeho divadla, kde by ta potreboval. Najma musis oslovit. Vydaj zo seba maximum. Precit dane dielo a tvoja zaciatocnicka kariera je vsuchu. Mne by to tiez takto vyslo, ale rozhodla som sa napokon inac.
Ja som zabsolvovala prvý stupeň dramka, pochodila kopu recitačných súťaží, a aj keď ma to baví, rozhodla som sa ísť na gympel... A to len z toho dôvodu aby som mala aspoň aký taký prehľad o svete. Keď vážne tak túžite po herectve, zapíšte sa na nejaký krúžok popri nejakej normálnej strednej školy (hotelovky, obchodnej) aby ste sa mohli venovať niečomu čo vás uživí! Poznám kopu báb čo po vyštudovaní konzervatória skončili ako predavačky v obchodoch.. Preto si dobre rozmyslite, či ste naozaj taký perfektný aby neboli ešte lepší, lebo len málo ľudí z konzervatória sa ocitnú v kultových seriálov a filmoch našej slovenskej televízie, už len preto, že sama nevyprodukuje toľko filmov, aby si zahrali všetci absolventi konzervatórií...
Chcem všetkým poradit,heh viem že niektorí budu mat pripomienky ved inak by to ani nešlo v živote nejde o to aku školu máte ale čo dokážete! a to že tu budete sediet a každeho sa pýtat čo mate robit to vam nepomože!..jednoducho ak mate jeden ciel tak si zanim chodte NIKDY NENI NESKORO pretože ako ja vždy hovorim "Každá velká cesta začína jednym malým krokom"..Ak chcete v živote niečo naozaj dokazat zbalte sa a chodte do SVETA!..tam si vás už najdu! ak máte naozaj talent!..snazte sa!..ak chcete byt slávny tu na Slovensku tak chodte do studia nejakeho snazte sa! vzdy sa dá vsetko!..drzim palce..
Ahojte, volám sa maťa a mám 13 rokov....uz asi od 9 rokoch si hovorím že by som chcela byť herečka ....pretože je to super vec... síce som to ešte nezažila,nehrala som nikde v divadle ani nechodím na žiadne divadelné krúžky, ale podla filmov ako vidím keď sa zabávajú,tešia a smejú... smiley: vyzerá to byť úžasné... vĎaka tomu by som mohla spoznat milion super ludí... ale má to jeden háčik jaa ... mávam trémy... dosť veľké... :/ chcela by som sa tooho zbavit... zahrat si niekde v divadle... aby som vedela ci na to mám... ale aj splniť si ten sen ... dúfam že sa mi to podarí.... ja sa riadim týmto: "Ak o tom dokážeš snívať ,tak to dokážeš aj spraviť" (slávny WALT DISNEY
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Nechcem ta zasa urazat, ale mas este 3 roky kym vobec pojdes na strednu. Stavim sa ze to herectvo ta dovtedy prejde.
Ako každy si svoje sni može snivat aj ja si snivam jeden a teras vam ho prectavím . Volam sa Alžbeta
som z spiskej a mam 11 moj sen sa začina menit na skutočnost . Chcela som sa učit 1 a 2 a do teras sa mi to darí chcela som ist na divadelný kružok do popradu to sa mi splnilo aj ked tam chodim rok tak sa mi zdá ako by som tam chodila 100 rokov . Naj viac som sa bala že nezapadnem no zapadla som su tu super herečky A AJ KAMKY a tým ich pozdravujem . Potom som si chcela zahrat na košických doskách košickeho divadla to sa mi už podarilo . No ešte mam jeden nespnený sen a to ten aby ma videlo cele slovensko no budem sa snažit aby sa mi to podarilo . Chcem sa stař hereckov a to sa mi dari a to možem dakovat len pabožkovi uvideme co urobi somnou o par rokov .
awoj
PLS, DAJTE MI NEJAKY TIP w KE ! PLS_____ 3kopcekyZMRZKY@azet.sk
Rada by som sa venovala hereckej kariére. Som v poslednom ročníku gymnázia. Tak čo to len bude ďalej?
Tarisa@centrum.sk