ahoj, filip. ja sa ti tiez chcem ospravedlnit, ze som si robil srandu dakedy z tvojich prispevkov a z teba. prepac mi. a tiez sa budem snazit, aby sa to nestalo a dufam, ze neodchadzas odtialto, ze toto nie je rozluckove uzmierenie, ale len obycajne uzmierenie
Som tu novy ale precital som si znacnu cast fora a usudil som, ze tvoju reputaciu by vylepsil nasledujuci postup:
- menej zdrobnenin,
- menej pripominania toho, ze si gay
- pis, ked si si isty, ze vies o com hovoris
- menej sa vystatuj so svojim majetkom
Rovnako som si vsimol, ze admin ti dnes zmazal diskusiu. Je logicke predpokladat ze tato diskusia nebola zalozena na zaklade nejakej uprimnej lutosti ale z prosteho strachu, ze ti na birdzi daju ban.
@11 hej ale podla mna je aj dost logicke nepredpokladat nic, ked nevieme, ako sa veci maju...okrem toho pre uzivatelov nie je dolezite, ci je jeho lutost uprimna v zmysle toho, ze mu to je luto, ale staci, ked sa (ak sa) rozhodol zmenit svoje vystupovanie voci nim.
@eraser Registroval som sa sem koli pisaniu blogov, lebo mi nevyhovuje vetevny system na inych portaloch. Do fora pisem len preto, aby som si odbil prvych 10 prispevkov. Nemam ale svedomie nicit kvalitu portalu tym, ze by som reagoval neseriozne.
ach,felipe...monamúúúúr...zmenilo sa...vsetko sa zmenilo! a ja neviem ci ti budem niekedy schopna odpustit...srdce mi zviera, no nejde to...ujdite,ujdite aj s enriketou na meďáku do mexika...tam budete naozaj stastni...slzicku vyronila som, nuz ine mi nezostava povedať,lež: zbohom!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
No čo, medzinárodné interfunkčné znamienka asi niečo značia.
(joke - pre istotu
Som tu novy ale precital som si znacnu cast fora a usudil som, ze tvoju reputaciu by vylepsil nasledujuci postup:
- menej zdrobnenin,
- menej pripominania toho, ze si gay
- pis, ked si si isty, ze vies o com hovoris
- menej sa vystatuj so svojim majetkom
Rovnako som si vsimol, ze admin ti dnes zmazal diskusiu. Je logicke predpokladat ze tato diskusia nebola zalozena na zaklade nejakej uprimnej lutosti ale z prosteho strachu, ze ti na birdzi daju ban.
Nemám ti čo odpúšťať, neurazil si ma. Nechceš to napraviť?
@eraser Registroval som sa sem koli pisaniu blogov, lebo mi nevyhovuje vetevny system na inych portaloch. Do fora pisem len preto, aby som si odbil prvych 10 prispevkov. Nemam ale svedomie nicit kvalitu portalu tym, ze by som reagoval neseriozne.
@eraser ak si dobre pamatam, filip vravel, ze sa podlpisuje preto, aby ukazal, ze si za svojimi slovami stoji. takze moje nepodpisanie sa bolo spravne
ten asi nedokaze nikdy sa ospravedlnit....
napr. mne nič, ale páči sa mi, že sa takto ospravedlňuješ. Možno to nie je úprimné, ale ak áno, tak je to od teba pekné.
ak chceš aby som aj teba považoval za taku osobu tak kludne provokuj svojimi komentami na urovni 13ročnej slečny!!!
tak potom prepáč...
prezivku si daval sam tak asi niecom natom bude
nuz aspon si pochopila moje slova
Chcem sa všetkým, ktorých som tu na Birdzi pourážal, aby mi odpustili... WTF?