Hm, pokial by si si kupila nove trenky a len tak by si ich nosila.. Po dome a tak napriklad tak pochopim. Ale skusat priatelove spodne pradlo mi pride trosku divne. Este povedz, ze chces take co mal prave na sebe.. :-!
@3 neviem ci myslela prave spodne pradlo ale asi klasicke nohavice.
A ak myslela to pradlo,tak tu mame za par minut debilnu diskusiu o pomoc,ci nie je tehotna
Nezmyslená diskusia, bude zmazaná. Zakladáme duchaplné a zmyselné diskusie, ktorá prinášajú užívatelom aj niečo zmysluplné a zaujímavé. Pekný deň ______________ ********, Admin BIRDZ.sk
mne to prijde ako normalna vec. tiez sem tam chodim v boxerkach. a je mi jedno ze su frajerove. aj nohavice som nosila volakedy ked este som bola mlada a chuda haha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
A ak myslela to pradlo,tak tu mame za par minut debilnu diskusiu o pomoc,ci nie je tehotna
@siss čo si ..veď Ťa (ne)poznám
(ja som si myslela ze nohavice, vase nazory ze spodne pradlo ma zmiatli a zdesili
ja by som si frajerove rifle asi neobliekla, on je straaaasne chudy
aaa že ho to prestáva baviť a že ked dojde domov tak si zahlasuje lebo jemu sa to zdá divné a že má nervy!!
a urazila som sa
Ale ak trenky tak totálne nechutné, choré a zvrátené ... !! ... !!!
!
no nedáva mi zmysel tá narážka lebo ona vážne nedáva zmysel