Caute. mam mensi problem s vyformovanim svojho tela. Nemyslim si ze som tlsta, ( ani mi to zatial nikto nepovedal vdakabohu ale mam pocit ze by som potrebovala trosku spevnit a vysportovat telo.. proste mi rastu boky a brusko a mna to stve a chcem to
trebalo by vidiet uplne presnu stravu, lebo ked nejes tucne jedla, nezdrave, pripadne velmi vela sacharidov a mas pravidelnu stravu a sport tak by nemal by problem ale zjavne....
pravidelne fitko - skus viac aerobnej nez anaerobnej aktivity, cize hlavne kardio a mozes aj zaposilovat trochu. alebo studiove hodiny typu zumba, joga, aerobic... podla toho, co ta bavi a ake mas moznosti. inak vies co pomaha? nieco cez mesiac vobec nejem cukor. ziadne potraviny ci napoje, kde je umelo pridavany (vsetky sladkosti a ostatne veci, ktore maju cukor ako taky vo svojom zlozeni). plus 2 litre tekutin denne minimalne (hlavne zeleny caj, voda s citronom, cista voda). a nejest vecer. treba nahradit nezdrave veci zdravymi a ten sport je tiez dolezity, hlavne pravidelne a primerane. kazdopadne si vo veku, kedy sa postava trochu zagulacuje (poznam to, pred maturitou som si pripadala ako krmny brav), ale da sa to ovplyvnit. hlavne nespadni do anorexie, z toho sa tazko vyhrabava.
...ale ako tak pozeram na tvoje fotky, mas primerane kozy, zadok, velke pery... z pohladu sexualneho podla mna vyhovujes drvivej vacsine chlapov, neviem ci by sa nasiel nejaky, kto by ta hodnotil negativne (ak nepocitam homosexualnych navrharov typu lagerfeld . ale podstatne je, aby si sa pacila sama sebe.
@hluzar staraj sa radšej o tých homosexuálnych farárov čo stále preťahujú malé deti ja si žiadne štatistiky vymýšľať nemusím. Stačí mi keď čítam noviny.
Niekto sa tu pokúsi poradiť a ty akurát tak napíšeš blbosti o svojej riti. Nikto ti na ňu neni zvedaví. Dúfam že sa rozumieme.
@beuska17 : ide aj o to, aký máš typ postavy. Ak máš napr. takzvaný S typ postavy (mierne vypuklé brucho, aj zadok), tak ti nepomôže nič.
Inak brušáky nie sú na schudnutie brucha, ale na tehličky na bruchu. Skús ísť napr. na korčule, tam robíš pohyby, pri ktorých chudneš v podstate všade,
Skus videa od tejto panicky » www.youtube.com/user/charliejam... na zaciatku sa tam vykecava, ale potom ukazuje dost dobre cviky na spevnenie a vyformovanie tela, videii je tam strasne vela tak si mas z coho vyberat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Skús namiesto brušákov robiť skracovačky. A ako už bolo písané. Skús obmedziť podiel tukov v strave a zvýšiť podiel bielkovín.
No neviem nakoľko poctivo cvičíš. Nieko si myslí že keď na deň spraví 20brušákov a raz za dva týždne zabehne 2km že mu to pomôže.
Niekto sa tu pokúsi poradiť a ty akurát tak napíšeš blbosti o svojej riti. Nikto ti na ňu neni zvedaví. Dúfam že sa rozumieme.
cize menej cukrov tukov a viac aerobnej aktivity(beh,plavanie,bicykel,...) sporty kde zapajas vela svalov su najvodnejsie ....
@peculiar jo, pekná je i chudá je. Ale tak, telo kľudne spevňovať môže. To neni na škodu
@peculiar , dakujem velmi pekne aj @toxi , super rady
Inak brušáky nie sú na schudnutie brucha, ale na tehličky na bruchu. Skús ísť napr. na korčule, tam robíš pohyby, pri ktorých chudneš v podstate všade,