povedzme si uprimne - chcu ich len zbabelci, ktori sa za ne potom budu skryvat. Ak, nech su verejne, ale aj tak to bude sluzit hlavne na skupinkovanie sa. Vela komentov vznikalo čisto populisticky - mnohi ich pisali naschval tak, aby sa zapacili co najviac ludom a kopali do tych najvdacnejsich cielov a potom mali super pocit, ze su oblubeni
@admin@13 to je pravda, i ked podla hviezdiciek sa dalo aspon zistit kolko ludi so mnou suhlasi. Aj ked na druhej strane mi to moze byt jedno. co si ludia o mojom nazore a pravde myslia.
nedopustite aby sa vrátili anonymn hviezdičky na komenty...ono to naozaj neplodi nič dobré..
a teda najlepší by bol kompromis,ak už ich vrátiť tak plne transparentné ako je to teraz všade na B...aby sme si mohli rozkloknut kto všetko ohviezdickoval daný koment...len toto by dávalo zmysel a bolo prospešné..nie skyvanie sa @admin@14
@tequila@22 hlas ludu hlas bozi! Drtiva vacsina chce hviezdicky a to je dolezite v takejto komunite ludi a nie nejake detinske urazenie sa niekoho za par hviezdiciek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ja by som bol radsej ak by boli neanonymne ale nevadili by mi ani anonymne ako predtym, hlavne je aby tu zas boli
a teda najlepší by bol kompromis,ak už ich vrátiť tak plne transparentné ako je to teraz všade na B...aby sme si mohli rozkloknut kto všetko ohviezdickoval daný koment...len toto by dávalo zmysel a bolo prospešné..nie skyvanie sa @admin @14