javí sa mi dosť tragické, aby tu ľudia, ktorých z drvivej väčšiny ani nemám rada, prejavovali ľútosť a riešili okolnosti môjho úmrtia. ideálne prostredníctvom tlačítka "smutné". Ew, no striaslo ma, budem sa snažiť fakť neumierať.
@torpedo08 A kedže sa nám niektoré veci v živote dejú naraz, tak ak by nás aj jeblo oboch naraz, poverujem @Aventine postnutím tejto pesničky s textom ,,dobre dopadli kokoti!"
od momentu mojej smrti mi bude k momentu kedy nastane koniec vesmiru subjektivne trvat asi tolko, ako mi trvalo od big bangu do momentu mojho narodenia - bude to uplne instantne.
to, co sa za tento cas (ktory bude zijucim ludom subjektivne trvat dlho), mi je uplne jedno.
a.. ak umriem v sto rokoch, tak to podla mna pochopite, ked sem prestanem chodit
ak umriem dakedy teraz, tak to bude asi v spravach a niekto to sem postne
@torpedo08@riddler okis, tak potom dajte vedieť keď sa budete chystať naraz umreť, nech to tu môžem prichystať ^^
..bože a teraz budem mať do rána v hlave "už idem do hrobu", strašne chytľavá pesnička
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
jeden birdzák vám to pre vaše potešenie oznámi...
bol to kokot?
a) skôr áno
b) skôr nie
to, co sa za tento cas (ktory bude zijucim ludom subjektivne trvat dlho), mi je uplne jedno.
a.. ak umriem v sto rokoch, tak to podla mna pochopite, ked sem prestanem chodit
ak umriem dakedy teraz, tak to bude asi v spravach a niekto to sem postne
..bože a teraz budem mať do rána v hlave "už idem do hrobu", strašne chytľavá pesnička