zatiaľ hej... ale pomaly prestávam chcieť keď vidím, ako do takýchto vecí umelo šahá legislatíva... a vlastne, teraz je to i tak bezpredmetné, najprv musí byť s kým
jedine s predmanzelskou zmluvou.. nech si hovori kto chce co chce, ti co zaziju rozvod, ci uz ako hlavni akteri, alebo ako ich deti vedia o com to je...
netreba riesit co bude v buducnosti..ak sa mam ozenit a najst si partnerku na cely zivot najdem si...kazdy si chce zalozit rodinu a byt stastny...ked je clovek sam je to o nicom..vsetko sa moze stat
volakedy som chcela ale teraz sa toho bojím jak čert kríža a o deckách ani nehovorím..pekne mi budú stačiť autá v garáži a pokial s niekým budem tak nevidím moc velký zmysel sa vydávať veď to je len formalita a náhodou sa niečo doondí a potom mám zničený život..to by som si musela ozaj dobre rozmysleť ale dúfam že nerozmyslím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nechcem. nevydrzala by som to..
(ale inak som večne slobodná)