samozrejme ,ze nechcem ,aby vyhrali ....prijala som im stvrte miesto ,ale teraz kedze uz bojuju o zlato ,zelam si ,aby boli strieborni ...a nech vyhraju Rusi ...
Ale áno. Teda ja im to ako prajem, aj dnes som im veľmi fandil, ale úprimne asi by to mali vyhrať Rusi. Nechápem prečo sa Rusi tak trápia tento zápas, ale verím že to dotiahnu do úspešného (pre nich) konca.
Česi ma veľmi prekvapili, predsalen tam nemajú bohvieaký tím, veď až 25 hráčov odmietlo pozvánku, či už nemohli alebo dali len výhovorky že sú unavení a tak.
Ja mám najračej ruský hokej, ale tak fandím Čechom, nech už hovorí kto chce čo chce, ale sú to predsa naši bratia
@natuska6262 samozrejme že nechceš? To podľa mňa neni moc samozrejmé, čo máš proti Čechom?
@natuska6262 Nemáš ich rada? A prečo? Ach, budem hádať, určite nemáš žiadny dôvod, však?
Oni si robia srandu keď prehráme? Ty žiješ asi vo voľakom inom svete, asi nevieš že my keď sme hrali finále MS tak v Česku boli všetky námestia plné a všetci nám fandili, čo?
Ak by neboli bývali Česi porazili dve moje obľúbené družstvá, tak by mi to bolo fuk, ale takto som na nich naštvaná a budem fandiť Rusom (ale pred českými známymi to nepriznám
@chevro Nemam ich rada a mam dovod ,a to taky ,lebo sa nad nami vzdy "vytahovali " ,a nielen v sporte ,ale aj ked sme mali spolocny stat ...a asi ty zijes v inom svete ,ked nevidis ako si z nas srandu robia ,staci si len pozriet nejake internetove portaly a mozno potom budes mat aky- taky prehlad ,ako nam nasi "bratia " strasne "fandia "
@natuska6262 Na internetové portály? Aha, takže teraz jako mám ísť na nejaký internetový portál, tam nejaký zaslepený vytretý výrastok napíše že slováci sú kokoti, a ja už kvôli nemu nemám mať rád všetkých čechov?
@chevro vytrety vyrastok ?tam je viac ludi a nielen jeden clovek a su tam aj starsi ..to mi mozes verit .. dobre ,nevravim ,ze vsetci Cesi sa nam vysmievaju ,ale vacsina ano ...a vseobecne nemam ich rada ,a ty ked ich tak upenlivo obranujes tak ich obranuj aj nadalej ,asi si mozno napoly aj Cech ,alebo nieco podobne ..ale ved to je pohoda
Kazdy mame jiny nazor, ale jelikoz jsem češkaka tak samozrejme fandim pro jakekoliv prilezitosti nasim hokejistum v tomto pripade, kdyz proi nich stalo tolik stesti az do finale!!!!Peji jim jakoukoli medaili, zaslouzi si ji, kdyz bojovali jako tygri , takze dneska se urcite budu kukat na finale...woooouw
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Česi ma veľmi prekvapili, predsalen tam nemajú bohvieaký tím, veď až 25 hráčov odmietlo pozvánku, či už nemohli alebo dali len výhovorky že sú unavení a tak.
Ja mám najračej ruský hokej, ale tak fandím Čechom, nech už hovorí kto chce čo chce, ale sú to predsa naši bratia
@natuska6262 samozrejme že nechceš? To podľa mňa neni moc samozrejmé, čo máš proti Čechom?
@chevro Cechov nemam rada a nezelam im preto ani vyhru ,za co im mam fandit ?za to ,ze si z nas robia srandu ,ked my prehrame ???!!!!zato ?
Oni si robia srandu keď prehráme? Ty žiješ asi vo voľakom inom svete, asi nevieš že my keď sme hrali finále MS tak v Česku boli všetky námestia plné a všetci nám fandili, čo?
rusi s nami boli vlastne tiež jeden štát, takže držím aj im...
no, však situácia prinesie
Slovákom fandím len vtedy, keď Česi vypadnú