Nie.. jedine žeby sa mi zastavilo stárnutie tak v 30tke.. to by som kľudne žil aj 1000 rokov s telom 30 ročného ale takto že napr dožiť sa 90 rokov ma neláka.. dnes som bol u ortopeda a to som pol dňa čakal bo tam chodilo nekonečno babiek a dedkov na plynové injekcie.. neprosím si také bolesti a neviem čo to radšej zomriem 50 ročný
nie
ale ak budem čosi produkovať tak áno (chytilo ma také že čo keby sa postupom času stanem maníčkou v mojom odbore... druhý pospíšil tak to by som aj 120 rokov chcela mať
za prve nechcem zit vecne ani ostat sam ked by vsetcia ktorych mam rad pomreli a za druhe nesnivam o tom dlavit sa poslednych 10 rokov liekmi alebo byt len na obtiaz...do 55 mi to staci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ak budem zdravá a budem mať šťastný život, tak prečo nie
ale ak budem čosi produkovať tak áno (chytilo ma také že čo keby sa postupom času stanem maníčkou v mojom odbore... druhý pospíšil tak to by som aj 120 rokov chcela mať
Ale mozno sa toho dozijeme obaja