Neviem ci na to nepotrebujes 15000 až 25000 nejak aby si dostal svoju stranu do parlamentu z určitých dôvodov....teda a čo to znamená dostať sa do politiky?
@sajzousko@3 do obecného zastupiteľstva, aj na starostu môžeš kandidovať ako nezávislý aj s menším počtom podpisov (závisí od veľkosti obce)...politikou myslím volené funkcie v obecnej a župnej samospráve, alebo do parlamentu, prípadne europskeho parlamentu
Ja potrebujem do politiky dostať svoju stranu Pravda™, ktorá zatiaľ existuje len na Birdzi a jej jediným členom som ja, ale myslím, že to má koaličný potenciál. Aha, tu mám uverejnenú časť programu » www.birdz.sk/3kratadost/stat... ™-a-prispej-k-nastoleniu-spravodlivosti-/1255713-status.html
Treba sa sústrediť skôr na formu, nie na obsah. Podľa mňa som talentovaný demagóg a populista, potrebujem len dostať šancu zažiariť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
™-a-prispej-k-nastoleniu-spravodlivosti-/1255713-status.html
Treba sa sústrediť skôr na formu, nie na obsah. Podľa mňa som talentovaný demagóg a populista, potrebujem len dostať šancu zažiariť