Neviem, prečo by som mala, ale keby nastala situácia, v ktorej by to znelo ako najlepšie riešenie, prečo nie? Ale takto nevidím dôvod. Rada cestujem, ale to je niečo iné ako byť tam natrvalo... Môj názor je, že cudzinec v zahraničí je pre nich vždy len cudzinec... A to by ma mrzelo
no, nieje to po skončení školy, to už mám dávno za sebou, ale začiatkom leta plánujeme s priateľmi ísť na nejaký čas na Malorku .. minimálne na pol roka, ale nikto nevie, ako to vlastne dopadne.
Po ukončení štúdia neviem, ale počas štúdia na miliardu percent áno.. Ďalší rok minimálne na semester, rozmýšľam nad Nórskom zatiaľ (z tých pre mňa najdostupnejších).. Ale neviem no, stále mi vŕta hlavou Estónsko, lebo to je pre mňa asi najreálnejšie, aj keď neviem čo v takom Estónsku, no..
Chodím do zahraničia aj počas štúdia a nemyslím si, že by to bola tá správna voľba po skončení mojej vysokej školy. Možno na krátkodobo, ak to bude najlepšie možné východisko, ale nijako extrémne po tom netúžim. Mám tam dlhodobo rodičov a viem, čo to obnáša, odtrepať sa niekam a všetko zanechať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Samozrejme myslel na Slovensku. Treba ísť napr. do Rakúska robiť opatrovateľku, ale to zrovna nie je môj sen.
Oveľa radšej by som si našla prácu niekde v Nórsku. Iná životná úroveň, relatívne čistá príroda, príjemní ľudia.. Pre mňa idylické.