pane bože. odkedy sa zaviedli ankety, stále je s nimi rovnaký problém - to sa nedá s tým posratým enterom niečo urobiť? aby sa to proste najskôr opýtalo, či si je dotyčný istý, že chce pridať anketu v takom znení a s takými možnosťami? koľkým failom by sa predišlo.... @tomas ? @admin ? to sa fakt nedá???
nie, aj keby to nebol problem nejaku cicku oplodniť a platiť jej.....nie som však na takýto život zodpovedný a spôsobil by som jej veľky žial...a to nechcem ...............filip
Zaujímavé...vždy som sa čudovala prečo maju všetci tak neskoro deti...a ja som vždy ked som bola malá chcela mať ked budem mať 22-23r. deti...a teraz ked si na to spomeniem tak sa zhrozím...ved to je skoro...
@66@0mega1 - po 1. - pokojne mi môžeš tykať - teda ak tým Vy nemyslíš mňa a manželku a po 2. - mám 2 dospelé deti a dvoch vnukov... viac ako doma na Slovensku som v zahraničí (cca 8 mesiacov v rou), presnejšie - v rámci mojej práce trávim 85 - 90% času na cestách, takže adopcia napr. v Luxe, kde bývam (prech. pobyt), nepripadá do úvahy, keďže som cudzinec... a získať lux. občianstvo je veľmi zložitý proces, takže vzhľadom na všetky tieto okolnosti a vlastne už aj na vek, o adopcii neuvažujem/e
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
1. Jedináčikovia sú vždy umrnčaní atď...
2. Viac detí ako 2 by som asi nechcela, lebo to bude ťažké...
Stačilo mi, keď som sa jeden deň musel starať o sestrine polročné decko. Ale uvidíme, možno časom zmenim názor.
A myslel som iba teba, len mam prirodzeny respekt.