Už mám :3 Ale nechcem len vlastnú firmu a z hruba 4000 eurové zisky ....Ale obrovskú spoločnosť a pobočky minimálne v každom krajskom meste ....Proste mať brutálne zisky ..,ale ono niekedy s tým je toľko problémov že by som radšej len pracoval prípadne bol bezďák
Radšej by som pracoval.. podnikanie (keď aj fakt chcete mať veľkú a vo veľkom zarábajúcu firmu) podľa mňa náročné a treba na to aj veľkú zodpovednosť.... radšej si na dobre platenom mieste odpracujem svoje a mam pokoj..
Kazdy by chcel mat . Ale nikto si neuvedomuje tie starosti a nie je to, ze odbije 15:00 a uz mam pokoj, alebo ze svet je gombicka a vsetko pride ako si poniektory myslia.
od 11 do 16 som podnikal s prestávkami a od16 do 21 bolo podnikanie mojim hlavným alebo jediným zdrojom prijmu. V 21 som však dostal veľmi dobré ponuky na prácu pre niekoho, tak som ich prijal. neskôr som si však uvedomil, že skutočné naplnenie som zažil a zažijem len pri podnikaní. preto tak v priebehu roka-dvoch opustím svoju lukratívnu prácu, aby som znova začal podnikať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A raz také bude!