este aby aj po smrti sa niekto na mne prizivoval... no urcite... pekne spalit a cervy nech si pochutnaju na niekom inom, ja im jedalnicek pripravovat nebudem
No, nad touto výsostne aktuálnou otázkou rozmýšľam čoraz častejšie, ale tým, že u nás nie je krematórium, tak asi pochovať. Predstavujem si taký pekný hrobček bez kvetín, iba s anglickým trávnikom, samozrejme vždy pokoseným, aby si vnuci mohli na ňom zahrať malý fotbálek a nenudili sa pri mojom hrobe.
pokiaľ sa bude dať zom%na ešte niečo použiť, tak nech to niekomu daju, zvyšok spaliť s nejakym obradom a potom ten bordel niekam vysypat, aby rodina nemala zbytocne starosti s kyticami na hrob a nemusela platit miesto v krematoriu. to my uz bude aj tak jedno a je to len moja telesna schranka, takze niet co pokazit.
@Zimuska@33 Potom ale nezabudni v záveti odkázať svojim deťom dve letenky do Fínska, lebo inak asi budeš vysypaná maximálne tak do Liptovskej Mary alebo Zemplínskej Šíravy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@30 narážaš na to čo sa deje s telom pri kremácií?