@15 holly niečo nechápe? vec nevídaná toto...to človek neuvidí každý deň. Preto v množnom čísle, lebo pre teba každý kto sa venuje štúdiu histórie, politologie, sociálnych vied, alebo niekto kto skúša uvažovať aj mimo rámca tvojho chápania, je len niekto kto sa hrá na inteligenta, pretože ty to vieš aj tak najlepšie. A odpoveď na tvoju otázku: lebo si v @7 komente niečo ukázal (a nemyslím to, že si použil expresíva).
@16 Nechapem, co tu vlastne riesis. Vyjadril len svoj nazor a ty mas potrebu ho provokovat. Fakt neviem, co vobec touto diskusiou chces docielit, ale pockam si na to.
@holyknight teba ako uzivatela celkom beriem, hlavne preto, ze vo vacsine prispevkov reagujes rovnako a nemas potrebu sa na nieco hrat. Aspon tak sa mi to javi, snad som sa nesplietol. Ale rad by som sa ta spytal na jednu vec. Nedavno som si cital jednu diskusiu, kde si sa s niekym hadal a vytiahol si na neho hned pravidlo c.1 - je zákazané urážať iných ľudí a nadávať im!
@16 tak to je blbost...kedy som take nieco napisal ze ja to viem najlepsie a pod? mas dost velku predstavivost...a to ze sa hras na inteligenta som napisla iba tebe...a co som akoze ukazal?
@17 jednoduche...za to som ho poslal do pice lebo tato diskusia vznikla ako urazanie Slotu...takze ked uz bolo raz pravidlo 1. porusene moze sa aj viackrat
@18 holy ja ti nechcem nedávať tak ako to robíš ty, len si opäť ukázal aký si človek, ako už mnoho mnoho krát (tvoja vec), ja ťa nechem urážať, ale nedá mi to nereagovať nad niektorými tvojimi hlodmy. Kto to pochopil, vie čo si o tebe myslím, ako si to vezmeš ty, je len tvoja vec. A ano, presne ten pocit že ty vieš všetko najlepšie z teba mám, z toho čo čítam, z toho čo som sa s tebou bavil. Tvoje argumentačné schopnosti na odbornejšiu tému sú na úrovni šenku v hornom dolnom.
howg, idem do roboty, ked chceš pokračovat, napíš mi ts-ku a dokáž mi, že sa mýlim. budem len rád ak sa mýlim.
Nestotoznujem sa s tvojim nazorom. A na oplatku si myslim, ze to co pises ani nie je z tvojej hlavy. Prezentujes tu len nazor politologov, ci terajsej opozicie, nazory, ktore sa na nas sypu z kazdej strany. Nazor ludi, ktori sa zase nevedia stotoznit so Slotovym priamociarym vyjadrovanim. Je to hlava narodnej strany, ktora je nacionalne orientovana.
Nehovorim, ze jeho vyjadrovanie je uplne v poriadku. Ale ako z neho kazdy robi demona nasej politiky ma po pravde znacne irituje.
ludkovia aspon viete koho nemáme voliť pretože prezident može byť komik ale nie kokot zakomplexovaný a čo sa týka mojho názoru nič nemám proti madarom a vôbec nič proti madarským ženám
pesne stlota nie je nič iné než komik, a jeho vyjadrovanie? to mu robí dobrú reklamu, keby že je to nej suchár ani o ňho nik nezakopne,preto ho zasrani aj volia, a je to z mojej hlavy, nehovorím že sa do toho nejako extra rozumiem, ale on je ten posledný koho by som tam "hore" chcel vidieť, len pre to že sa bije za slovensko? a ako? miesto tých slovensko maďarských roztržiek by sa tu konečne mohli riešiť trochu väčšie problémy
@46 vôbec mi nejde o to "kto má väčšie gule" t.j. kto je inteligentejší. ja sa z hollym vždy rád "pohádam" lebo z neho mám pocit že to čo si myslí by mi bez obalu povedal aj z očí do očí, čo vela ludí nedokáže, lebo len na internete majú velké reči a v reale si nevedia svoje povedať. to že s ním v mnohom nesúlasím je práve to skvelé, lebo s niekým kto mi na všetko pritakáva sa príliš dlho v niečom takomto neporozprávam. a preto ho rád podpichnem a miera známosti na birdzi je podmienkov vyjadrenia môjho názoru? nemyslím
Ján Slota je najväčší slovenský národný buditeľ, básnik, prozaik, politik, sommeliér, generál, kritik, právnik, matematik, chemik, fizyk, športovec, automobilový pretekár, tankista, organizátor, terminátor, vibrátor, demolátor, pán Váhu a Tatier, filmár, a vlastne génius v každom smere. Používa krycie mená Janči, Tankista zo Žiliny, Maďarský agent.
pocujte je to nepiste o tych politickyc zakomplexovaných impotentov lebo co je vela to je prijebane vela chapete cize je to kravina kto je dobrý a kto zlý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
dik za koment
@holyknight teba ako uzivatela celkom beriem, hlavne preto, ze vo vacsine prispevkov reagujes rovnako a nemas potrebu sa na nieco hrat. Aspon tak sa mi to javi, snad som sa nesplietol. Ale rad by som sa ta spytal na jednu vec. Nedavno som si cital jednu diskusiu, kde si sa s niekym hadal a vytiahol si na neho hned pravidlo c.1 - je zákazané urážať iných ľudí a nadávať im!
Nie je tvoj koment @7 priamo v rozpore ?
Ten dovod myslis vazne ? Takze ked niekto iny porusi zakon ? Dava to automaticky pravo, aby ho porusili aj ostatni ?
Zaujimave, chcel by som vediet, ci niekde existuje na tomto postaveny - FUNGUJUCI pravny system
To, ze je ta tema hlupost a zjavne proti pravidlam, to suhlasim. Ale da sa to povedat aj slusne.
Ale Jano Slota by na teba bol hrdy !
howg, idem do roboty, ked chceš pokračovat, napíš mi ts-ku a dokáž mi, že sa mýlim. budem len rád ak sa mýlim.
@39 suhlas
Nestotoznujem sa s tvojim nazorom. A na oplatku si myslim, ze to co pises ani nie je z tvojej hlavy. Prezentujes tu len nazor politologov, ci terajsej opozicie, nazory, ktore sa na nas sypu z kazdej strany. Nazor ludi, ktori sa zase nevedia stotoznit so Slotovym priamociarym vyjadrovanim. Je to hlava narodnej strany, ktora je nacionalne orientovana.
Nehovorim, ze jeho vyjadrovanie je uplne v poriadku. Ale ako z neho kazdy robi demona nasej politiky ma po pravde znacne irituje.
ja tu iba obhajujem svoj názor nič viac, jasné?
boli ma hlava a ta hadka ma znervoznuje..je mi jedno kto z vas je inteligentnejsi, ALE
ked sa povie na birdzi holyknight, tak kazdy vie kto to je....ked sa povie geordie nikto nevie nic takze si daj pohov
ja som nechcel urazat Slotu...ja ho mam rad...len mi to doslo vtipne ked akurat jeho tam vyhodilo...prepac ak som sa ta dotkol
nehovorim, aj ja sa rad hadam, len toto mi fakt prislo take o nicom...aj hadka musi byt o niecom a tato bola taka nesladka, neslana