Chcete vedieť robiť www stránky? Tak kliknite sem...
No, napíšte mi do komentátov, kto by chcel vedieť robiť www a ja to sem potom napíšem... Napíšte mi presnú formu čo chcete vedieť (formuláre, texty, nadpisy atď...)
no nie konkrétne ja ale jedna moja známa by chcela vedieť čo trab urobiť aby jej stranka bola niekde na začiatku v googli nie na 76 strane a kolko to stojí ? a ja si chcem do môjho blogu na blog.sk vložiť video a neviem ako ? robim si vlastnu stranku cez jeden program ktory je volne stiahnutelni a budem ju mat na szm
Gracee - pozícia web stránky v googli závisí od počtu návštev a od obľúbenosti stránky. Ale môžeš si objednať aj platenú reklau - čo znameńa že sa bude zobrazvať medzi prvými - ale myslím že by si sa ty ani tvoja známa nedoplatila.
Ale nie, žiadny súboj... no, a ja tvorím webové stránky takže mi napíšte na môj mail: dudusho@azet.sk a napíšte mi čo by ste chceli vedieť robiť a možno to budem vedieť
Pozícia v Googli závisí najmä od množstva a kvality tzv. backlinks, čo sú linky z iných stránok na tú vašu. Rôznymi algoritmami sa na základe týchto backlinks a iných drobností (sémantika kódu, zdvojené stránky atď.) vypočíta tzv. pagerank, čím vyšší, tým lepšie (od 1 do 10 - birdz.sk má tuším 5). Toto bol veľmi jednoduchý náčrt fungovania hodnotenia Googlu, viac sa dozviete ak si dáte vyhladať nejaké články o SEO (search engine optimalization)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a mixelle-pridavam sa co sa deje medzi Dudushom a Anulienkou?
Pozícia v Googli závisí najmä od množstva a kvality tzv. backlinks, čo sú linky z iných stránok na tú vašu. Rôznymi algoritmami sa na základe týchto backlinks a iných drobností (sémantika kódu, zdvojené stránky atď.) vypočíta tzv. pagerank, čím vyšší, tým lepšie (od 1 do 10 - birdz.sk má tuším 5). Toto bol veľmi jednoduchý náčrt fungovania hodnotenia Googlu, viac sa dozviete ak si dáte vyhladať nejaké články o SEO (search engine optimalization)...
Ohľadom pageranku si pozri toto: » www.inet.sk/clanok/2634/goo... je tam aj udaný vzorec pre výpočet pageranku.