brrr ... načo potom tú hru hrať keď použijeme cheaty, však to nie je potom žiadna zábava sa neoplatí ani hrať ... a pri CS-ku však keď príde nejaký onliner na Lan a nedáva svoj online štandart je jasné, ktorá bije ... a podvedie len seba ... zatiaľ čo zvyšok predvádza čistý, naučený aim a skill
cheaty pouzivam rarely a aj to iba ked hram sam a potrebujem sa odreagovat. cheat na vsetky zbrane, alebo taka nejaka vec a ti co to pouzivaju na CS a pod, ako bolo vyssie spomenute by som ruky lamal
tak o multiplayerovkacah sa bavit nemusime to je hlupost,to je znicenie gam experiencu ale v singloch napr ked sa bugne hra alebo to pada pri danom leveli (misii) tak je cheatovat v poriadku
@smajl0 vcera som bol na serveri a typek co dava skore kazdu hru 2 fragy a 12 kills mal zrazu 12:2 skore =D chlapec chytro dostal ban.. hlavne ked ma dal s dgl cez most na Dust2 a ani nemohol pocut, ze tam niekto je..
@kolini tak ako ja mám s cheatermi svoje odžité ale keď je to na publicu to sa odpojím a idem si svoje na iný server ale horšie to je keď je to v nejakých cupoch dokonca v ligových súťažiach kde to pácha najväčšiu neplechu ... a potom keď ich vidíš na Lanke a dávajú skóre 0:15 ... prefire zrazu nezaberá a nevie chodiť ... vie sa svoje ... u najväčších extrémistov sa to rieši potom pernament banmi na portál ... čo je len dobre
niekedy je s nimi sranda ... ked som hraval CS:S a na servery sme boli iba ti co sa pozname, tak sme vsetci zapli cheaty a parili tak ... mali by ste to vyskusat .. cheater vs cheater je tiez sranda
@antifunebracka hej ale to take cheaty ze "sexappeal" .. aby pritahoval (vice city) zeny ,alebo tank ..a tak proste just for fun ale ulohy som presla bez cheatov
pre mňa je používanie cheatov znakom toho že daný jedinec je lama a inak ako s cheatmi to nevie hrať a je mi jedno či sa jedná o multiplayera alebo singleplayera
v živote som k žiadnej hra cheaty ani len nevyhľadal nie to ešte ich použiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ak hras co ja viem GTA alebo Maxa Payna tak nechapem naco su ti cheaty ved je to nudne potom..
@junkychess cheatovala si v GTA?
Ale nikdy som necheatoval na public serveroch v ziadnej hre.... je to pod uroven.
v živote som k žiadnej hra cheaty ani len nevyhľadal nie to ešte ich použiť