Pre mňa sú také ženy jednoducho hlúpe, a je jedno, či to je matka alebo frajerka.. Každá, ktorá obskakuje dospelého svojpravneho chlapa si zaslúži lopatou do ksichtu
@passerine@3 asi tak… nechápem keď niekto obviňuje z toho cisto iba chlapov.. jasne že podiel na tom je na oboch stranách a niektoré mamičky si neuvedomujú, ako svojim synacikom škodia
I dont care. Ale osobne si myslim ze ludia co absolutne nevedia nic uvarit si ani nevedia vychutnat dobre jedlo. Aspon zo skusenosti co poznam tak su to ludia pre ktorych je jedlo len potrava a kludne by sa cely zivot napchavali treskou s rozkami. @Lenkaska1 Medzi mladsimi uz vecsinou varia muzi a zeny su tie co nevedia vobec nic uvarit a nechcu ani varit.
Ja mam potreby dost byt sebestacny, ze aj ked som chodil o barlach tak som si nachystal veceru aj ked mi frajerka chcela pomoct Zblaznil by som sa, keby neuvarim, neupracem atd... potrebujem nieco robit...
Na druhej strane su jedinci co su rozumovo nastaveni 8 storoci dozadu a ziju v predstave, ze urcite cinnosti ma robit zena.. viac... a este sa stazuju. To urcite nebude len o caji
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@Lenkaska1 Medzi mladsimi uz vecsinou varia muzi a zeny su tie co nevedia vobec nic uvarit a nechcu ani varit.
Na druhej strane su jedinci co su rozumovo nastaveni 8 storoci dozadu a ziju v predstave, ze urcite cinnosti ma robit zena.. viac... a este sa stazuju. To urcite nebude len o caji