Ahoj. Chcem vás poprosiť o radu ohľadom obliekania, kedže na módu som úplný antitalent. Nevedel by mi niekto poradiť pár kombinácií dievčenského oblečenia, ktoré sa trochu podobá na chlapčenské? Myslím tým napr. tmavé džínsy alebo čierne nohavice ku košel
@3 @2 no lebo ide o to že neustále nosím chlapčenské nohavice aj tričká, si ma niekedy mylia s chlapcom. preto som chcela vedieť či niekto nepozná také unisex oblečenie
no podla mna to unisex oblecenim teda nevyriesis
zrovna nasackovat do obtiahnutych veci sa nemusis, ale skus nieco elegantnejsie a zenske, a nemusi to byt ani obtiahnute alebo s vystrihom, pogoogli som si ista ze nieco najdes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
akože načo v tomto potrebuješ radu? šak nos rifle +tričká a košele šak to vieš
@2 no lebo ide o to že neustále nosím chlapčenské nohavice aj tričká, si ma niekedy mylia s chlapcom. preto som chcela vedieť či niekto nepozná také unisex oblečenie
zrovna nasackovat do obtiahnutych veci sa nemusis, ale skus nieco elegantnejsie a zenske, a nemusi to byt ani obtiahnute alebo s vystrihom, pogoogli som si ista ze nieco najdes
inak rifle, tričko, mikina a ideš. a košele sú najviac!