schovat prsten do jedla? ale no tak..... normalne na nu zakricim z dalsej izby: " Vezmes si ma" a odpoved ocakavam "áno" a take poziadanie o ruku je asi najlepsie podla mna romantika jak svina
@tunidlo s tým zakopnutím by to bolo potom prekvapenie aj pre toho chalana!
ešte je dobré, ako sa spolužiakov kamoš zasnúbil s frajerkou - ani jeden z nich nebol na gestá, tak on raz večer na gauči pred telkou vytiahol krabičku, flegmaticky jej ju podal a zahlásil čosi ako "tu máš"
@tunidlo é, áno, nejak sa mi z nepozornosti zliali slová do jedného, ale to je jedno, nech by to našla hocijakým spôsobom, mohlo by to byť pre neho prekvapenie, keby ho schoval tak, aby netušil, kedy sa nájde
neviem , ale pride mi to dobre blbe vyberat si prsten z ust nastastie moj manzel vedel , ze niekedy je menej viac .. a mali sme aj bez obrovskych gest krasne zasnuby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
BTW príde mi to dosť čudný spôsob,nadrbať prsten do jedla : D
ja ako zena by som sa bala ze @1
vsak je to preto aj v sekcii humor
aspon ja som to tak urobil
Alebo ho zakopem na záhrade a keď ho nájde, vtedy budú zásnuby oficiálne.
ešte je dobré, ako sa spolužiakov kamoš zasnúbil s frajerkou - ani jeden z nich nebol na gestá, tak on raz večer na gauči pred telkou vytiahol krabičku, flegmaticky jej ju podal a zahlásil čosi ako "tu máš"
Nie je zakopávať ako zakopávať, ale nevadí
Požiadať o ruku kľaknúť si + kvety. Na nejakom našom mieste, kde radi chodievame.
ale tak naco sa na to pripravovat pol roka, spontanna reakcia ked to nikto neocakava ani ten co sa na to chce opytat, najlepsia vec
Sa zamysli nad svojou ubohostou a uz konecne zalez curak
a úplne súhlasím.. zapečený v rezni, bryndzových haluškách a kuracej polievke s mastnými okami.. koľká romanťika!
?