moja sestra je na mladsich a stale si stazuje ze sa nespravaju dospelo a rozumne no pokecat sa s nimi da.a kamoska chodi s o dost starsim a je az moooc mudry a planuje si zalozit rodinu.ja som toho nazoru,ze by sme si mali hladat seberovnych.
aj ja chodím s o dosť starším a rozdiel nebadám...je to o tom, nakoľko si vyspelá...napríklad ja už si teraz neviem predstaviť, že by som chodila s vekovo seberovným či dokonca mladším...
a čo rodina? tá tiež bude, ale samozrejme, prispôsobíme sa jeden druhému, ak by sa to malo stať...
U mňa je to asi tak 50 na 50. Podľa mňa má chodenie s mladšimi svoje plusy takisto ako má aj chodenie so staršími svoje plusy a mínusy. Ale ked som bola mladšia, tak ma jednoznačne priťahovali starší chlapci.
na s tarších.. možno až extremne.. neviem.. ale mám už 10 mesiacov priatela ,ktorý je o 9 rokov starší.. milion ludí to nechápe.. a ja ich chápem.. znie to vadne.. ale milujem ho.. a konečne som našla niekho s kým možem byť taká aká som.. možno som na svoj vek moc vyspelá.. ale on mi pomáha žiť
teraz som si vsimla, ze to vyzera ako keby som narazala svojim prispevkom na Mixelle, ale teda aby sme sa vyhli nejakym dohadom, tak nenarazam a osobne povazujem za extrem cosi okolo 20 rocneho rozdielu s tym, ze mladsi z paru nema ani tych 20... a vseobecne to je tazko definovatelne, vynimka moze potvrdzovat pravidlo....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a čo rodina? tá tiež bude, ale samozrejme, prispôsobíme sa jeden druhému, ak by sa to malo stať...
mixelle: co tak o 16r starsi? a ze preco uz nie sme spolu