Viem že niektore dievčata maju radi chlapcov ktorý fajčia bo piju alebo si striedaju chlapca raz za mesiac.Ja som uplne ina. Chcela by som mať slušneho a vtipnehoa romantickeho chlapcca ktory mal najviac jednu frajerku existuju takyto chlapci?
heh ja mám takého (dobre fajčí a sem-tam si vypije, ale to z neho nerobí zlého človeka)
nejak som na neho natrafila na pokeci, keď som z nudy len tak napísala random chalanovi, ktorý mal v profile napísané, že
Športy, ktorým sa venujem: matematika
Športy, ktoré sledujem: prednášky z fyziky)
@maugly možno vyzerám, že si protirečím asi, tak môžem ozrejmiť keď tak na to pozerám
môj frajer je vtipný, inteligentný a romantický a keď som bola menšia tak som chcela aby bol nefajčiar a abstinent
ja som taky bol do 18...vysledok=0..nenahovaraj si, ze chces takeho, sak po tyzdni sa budes nudit, ved ked nie je pripity, tak z coho sa budes smiat? ake historky a zazitky budete mat spolu? a fajcit, ved bez cigy chlap nevyzera ako frajer a kazdy cigan ho hned vysmeje a zastrasi...a romantik? ale no tak, ved sama nemas rada tie presladene sracky, ale skor, ked ta pohladi ved vies, kde... a najviac jednu frajerku? ved ten by bol taky neskuseny, ze by ti minutu hladal ten spravny otvor....nie, neklam ani nas, ani seba
Ja nefajčím vôbec a nepijem (už dlho dlho nie)... a na otázku či taký existujú.. tak jasne že existujú keď sám som taký a ak si na takého doteraz nenarazila zrejme nie si najkrajšia a vyhýbajú sa ti...
Dievča nevšímaj si tieto individua...
Ja som od malička snívala o tom istom čo ty a oplatilo sa síce som si na takého chlapca musela počkať až do 19tky ale mám ho a nepije (občasné pivko s kamarátmi nerátam) nefajčí, som jeho prvá frajerka on môj prvý frajer, je to nádherné sme spolu už takmer 3 roky a vôbec sa nenudíme. K zábave nepotrebujeme chlast ako tu píšuci ľudia, zabaviť sa vieme aj pri plnom vedomí, nie len v podobe opice.
Len pekne hladaj a nájdeš nevzdávaj sa svojich predstáv neskonči ako tie tuctové dievčatá s grázlom na krku a bez budúcnosti...
Držím ti palce
Ale tak zase su take baby ako ty a viacero dovolim si tvrdit, akurat ja som na ziadnu nenatrafil len co mi kamosi spominali inac ja nefajcim, taktiez no drugs, pijem len raz za cas s kamosmi sa tak raz za 2 mesiace stretneme pri pivku, no a pisem poeziu ale aj prozu poslednu dobu ak taky typ romantiky mas na mysli, Aj chalaňov je takych viacero neboj nič
Aj taký ľudia žijú, nepijem nefajčím, nikdy som nepotreboval, slušný som dosť a statočne si zarábam na seba, frajerky som mal ale viac ako jednu. Hlavne že som slušný. No podľa mňa hľadáš niečo zaujímavejšie než len to čo popisuješ.
@domca123456 To že mali maximalne jednu frajerku neznamená že nemohli mať viac dievčat cez noc. A zase tý ktorý ich mali 7+ taktiez neznamená ze s kazdou nieco mal alebo ku kazdej nieco cítil. Mohol to byt aj tyzdnovy vztah..
Spĺňam všetky kritériá. Existujú takí, je ich dosť, ale sú introverti, chcú chodiť s dievčatami, ale sú hanbliví, lebo sú vychovaný a slušný a nechcú zbytočne otravovať dievčatá.
A nevšímaj si tie sprosté keci od ostatných birdzákov už sú skazení životom.
Fakt som nevedel, že dievčata majú radi chlapcov, ktorí fajčia, pijú alebo si striedajú chlapca raz za mesiac. Existujú, zatiaľ patrím medzi nich, no neviem či to tak bude stále.
Všimol som si to iba ja jaky nezmysel tam ma ma --dievčatá máju radi chlapcov ktorý fajčia bo pijú alebo si striedajú chlapca raz za mesiac-- aký chlapec strieda chlapca každý mesiac keď už tak tak dievča, a na ďalšie sračky ktoré si napísala nebudem ani reagovať už tu dnes fórum bolo kde sa nejaká tupá pička pýtala ako ma niekoho zbaliť alebo podobne ďalšie sračky sračky a ešte raz sračky ale dám radu ak chceš takého chlapca chod do kostola za miništrantom nejakým ten určite nepije nefajči a ešte je panic lebo ak by nebol tak by mu jeho pobožná baba dávno polámala rúčky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Za mesiac tu bude fórum ako mu máš povedať , že už ho nechceš načo si klameš , nechceš takého
ale pogratuluj si, si výnimočná, len hľadaj dákeho podľa tvojho vkusu
nejak som na neho natrafila na pokeci, keď som z nudy len tak napísala random chalanovi, ktorý mal v profile napísané, že
Športy, ktorým sa venujem: matematika
Športy, ktoré sledujem: prednášky z fyziky)
no nenapíš mu, keď miluje matiku
a sak medzi sektarmi v kostole si nevyberes dakeho?
Ja som v jej veku tiež chcela takého
Našťastie som z toho vyrástla
môj frajer je vtipný, inteligentný a romantický a keď som bola menšia tak som chcela aby bol nefajčiar a abstinent
budeš sklamaná!
Ja som od malička snívala o tom istom čo ty a oplatilo sa síce som si na takého chlapca musela počkať až do 19tky ale mám ho a nepije (občasné pivko s kamarátmi nerátam) nefajčí, som jeho prvá frajerka on môj prvý frajer, je to nádherné sme spolu už takmer 3 roky a vôbec sa nenudíme. K zábave nepotrebujeme chlast ako tu píšuci ľudia, zabaviť sa vieme aj pri plnom vedomí, nie len v podobe opice.
Len pekne hladaj a nájdeš nevzdávaj sa svojich predstáv neskonči ako tie tuctové dievčatá s grázlom na krku a bez budúcnosti...
Držím ti palce
mimochodom ... nefajčím , nepijem, nedrogujem , nenadávam kde kade a nemal som nikoho
A nevšímaj si tie sprosté keci od ostatných birdzákov už sú skazení životom.