Ahojte, prosím Vás pekne poraďte mi. Som zaľúbená do chlapca, ktorý je tak trošku kurevník. Vie že môže mať každú, na ktorú si ukaže. Je ale na druhej strasne fajn chalan. Vždy ma namotá ked sme niekde vonku, ale ja sa vždy tvárim ako keby som ho mala na
@momoglamorous@anitchka , kurevník =, teda aspoň podľa mňa, chlap striedajúci ženské, čo z neho nerobí zlého človeka. strieda, pretože neverí na lásku/žiadna žena ho ešte natoľko nezaujala, a kľudne to môže byť super kamoš, a syn, dokonca otec....
takisto to zvykne byť niekedy len prívlastok získaný od klebetníc, ktoré o ňom hovno vedia.
ale zase, @moccacino , pokiaľ taký naozaj je, tak ti radím veľmi rýchlo sa odmotať, pretože čím neskôr, tým ťažšie to pôjde a s takým človekom nie je dobré riešiť nič, do čoho zahŕňaš city.
podla mna si donho zamilovana prave preto, ze je kurevnik..mozno to znie trocha paradoxne, ale je to tak...vies, to ze moze mat kazdu ta tak trochu laka, a si zober, ze sa ti javi fajn preto,lebo uz pretiahol tolko dievcat, ze proste sa naucil ako ich oblbovat, vyuzit a pritom vyzerat pred zenami ako super cool chalan ....btw je kopa inych fajn chalanov, ktori nie su kurevnici...
Skus to ako ja, tri mesiace som ignorovala cloveka, ktory ma prezyvku "sexo" a on potom pride a hovori ako ma ma strasne rad a chybam mu a som krasna a podobne osementnosti
proste bude ta chcet ziskat ked uvidi, ze si nedostupna.
@momoglamorous neeesom kurva, len občas mierne promiskuitná.
a mala som už zlomené srdce od človeka nazvateľného kurevníkom, ale to len preto, že klamal a správal sa neférovo.
ja som férová, nedávam falošné nádeje, nesľubujem vernosť ani večnosť, ak niečo vyvediem, priznám sa.
a pokiaľ ten človek berie sex ako fajn fyzickú aktivitu a nehrá sa na romantika, teda neoblbuje a "nepredáva mačku vo vreci", tak neviem, prečo by nemalo byť niečo v poriadku s jeho morálkou.
@burble "len občas mierne promiskuitná" a ty sa mas zo mna co smiat, tato spolocnot uz tusim uplne upadla
to nema nic s ferovostou, lebo ja som tiez ferova a nikoho nevodim za hlavu a vsetko poviem na rovinu a za ferove nepovazujem, ze si s niekym nieco zacnes a podjebes ho
nezačínam vzťahy. takže nemám ako človeka podjebať. pretože podjebať znamená, že spravíš niečo nečakané, hnusné, zlé, zákerné, keďže s nikým nechodím, tak to nevidím ako ublíženie nikomu. takže ak týmto niekomu ubližujem, tak len sebe.
ja svoje správanie ospravedlňovať nepotrebujem. nie je na ňom nič zlé.
ale echo, moje "takzvané" srdce - vlastne máš pravdu, nehovoríme predsa o skutočnom fyzickom srdci - bolo prvýkrát zlomené ešte predtým, ako som sa začala takto správať, ale to nespôsobilo zmenu - ešte predtým som nechápala moje naučené vzorce správania, len som nemala odvahu z nich vybočiť.
@burble hlupost, clovek zarabajuci si sexom je prostitutka alebo gigolo
kurva/kurevnik je promiskuitna osoba bez moralky striedajuca partnerov
niekedy sa da za kurvu oznacit nie promiskuitna zenu, ale taka, co ma neprijemnu povahu a nemusi to mat nic so sexom, aj s tym som sa uz stretla
zaujimave, ze v istom fore si tvrdila, ze si bola podvazajuca osoba...ja by som ti dala poriadnu facku kebyze som chlap a nechcela by so mat s tebou nic spolocne
@burble kasli na definiciu, ci uz je pravdiva tvoja alebo ta, co tu dala @momoglamorous ... byt promiskuitny nie je ziadna vyhra a som zvedavy ako dlho ta to bude bavit, vedz ze raz budes chciet mat normalny vztah, normalnu rodinu, a takato minulost ta poznaci.....a podla mna teraz nechces mat ziadne zavazky vyplyvajuce zo vztahu a chces iba sex, lebo ked si vybocila zo svojich vzorcov spravania, tak sa ti sex zapacil asi viac ako "zalubenost" a veci okolo toho.....tak aspon sa kurvi s kurevnikmi, tam neublizis tomu druhemu....ale potom uvidis, ako ta budu brat chlapi.....
my sme nechodili okolo žiadnej horúcej kaše, naša kaša bola príjemnej teploty a ani nechutila zle, parťáci sme boli fajn, radi sme sa mali, tak načo sa ponáhľať.
@echoechoecho práveže sex nemám ktovieako rada. mám rada blízkosť človeka, rozhovory, bozkávanie, úžasné okamihy, nezvyčajnosť.. a poznám viacero ľudí, s ktorými sa také úžasné okamihy dajú zažiť, s každým trochu ináč.
@momoglamorous tak ja neviem, čo si predstavuješ pod pojmom mať rád, ale ja mám rada napríklad mojich kamarátov, bryndzové halušky a lyžovanie. nemala som žiaden dôvod k tomu človeku cítiť niečo negatívne, stále nemám, vieme si super pokecať, ale proste náš vzťah už nebol taký párový, partnerský, zaľúbený.
@burble takze tym padom s nimi nesexujes, ale iba sa rozpravate, prip. bozkavate? neverim! ..ale no, obhajujes kurevnikov, ale kurevnikovi ide prave len o ten sex....
@echoechoecho tak boli aj takí, ale som zväčša asexuálny človek, sex mi k životu väčšinu času nechýba, ale ak áno, nemám morálny problém si nejaký zriešiť.
a áno, obhajujem kurevníkov, pretože to, že mne o sex nejde, neznamená, že budem odsudzovať tých, ktorí sú iní, to by bolo riadne hlúpe.
@burble vies o tom, ze pises ako nejaky clen sekty s vygumovanym mozgom?...budes fejk, lebo taketo sprostosti clovek s nejakym moralnym "standardom" nenapise ... vies, malokto potrebuje sex nonstop..aj tym najvacsim kurevnikom staci parkrat denne zopar minut, takze to nebude ani 20-tina dna ...cize aj oni su zvacsa asexualni ... a ty beries sex akokeby si sla do obchodu si kupit nieco na jedenie.... omg....obhajujes hlavne seba
fajn. vidím, že o mojom sexuálnom živote toho vieš viac jak ja. ešte mi povedz kedy som prišla o panenstvo a s akou frekvenciou vlastne ten sex mávam, prípadne môžeš aj nejaké iné detaily, nech viem
@burble zase nezvelicuj, sama si tu popisala cosi o svojom sexualnom zivote a ja nepisem nic, co by s tym nesuviselo...ale inac pekna odveci reakcia ..budes asi fejk, vsak?
@echoechoecho tak boli aj takí, ale som zväčša asexuálny človek, sex mi k životu väčšinu času nechýba, ale ak áno, nemám morálny problém si nejaký zriešiť."
"burble 18 ročné dievča, Brno, dnes 21:23
@momoglamorous neeesom kurva, len občas mierne promiskuitná."
nie myslim si, ze toto absolutne nehovori nic o tvojom sexualnom zivote (ironia) a ja som si to vsetko iba vymyslel..ok...ani sa necudujem, ze sa tak spravas....v hlave mas vakuum......
@echoechoecho nehovorí! spala som s veľmi malým počtom ľudí. nie často. ale ani s jedným z nich som nechodila a nemala som žiaden problém ich sendvičovito striedať.
to nehovorí nič o tom, či to robím veľa alebo často alebo dlho.
@echoechoecho tak boli aj takí, ale som zväčša asexuálny človek, sex mi k životu väčšinu času nechýba, ale ak áno, nemám morálny problém si nejaký zriešiť." ...toto fakt nic nehovori o tom, ako casto to robis, ani v naznakoch
...a ten post "nemala som žiaden problém ich sendvičovito striedať. " nehovori uz vonkoncom nic o tvojom postoji k sexu
@burble ty trubka...toto uz je riadny fail "tamto hovorí o tom, ako často to robím? kde? to hovorí o tom, že to nerobím často práveže. "...ved prave, ako casto? nie casto...povie to vsetko ....a kde ja som spominal frekvenciu s akou TY sexujes?? ...praveze som povedal, ze aj kurevnici to nerobia cely cas
@burble neprirovnal som ta, POROvnal som ta s nimi...a to je rozdiel ...aby som ti ukazal, ze ked povies, ze nesexujes casto, tak to moze znamenat hocico ...este stale nechapes? ..nie, znamena to, ze to nerobis casto....to je akokeby si merala frekvenciu sexualneho styku...ako casto? stale=10, nie casto=napr.3, nikdy=0 a pod....
Vzhľadová krása neni všetko, na to hlavne mysli .. Aj keď je pekný, ale kurevník, tak ďaleko od neho, pokial čakáš niečo ako vzťah... Zbytočne ťa namotá a potom keď nájde "lepšiu" ti zlomí srdce a budeš sa kvôli nemu zbytočne trápiť.. Alebo skús ako som tu už čítal "tváriť sa neprístupne", tak zistíš ako mu na tebe záleží ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
takisto to zvykne byť niekedy len prívlastok získaný od klebetníc, ktoré o ňom hovno vedia.
ale zase, @moccacino , pokiaľ taký naozaj je, tak ti radím veľmi rýchlo sa odmotať, pretože čím neskôr, tým ťažšie to pôjde a s takým človekom nie je dobré riešiť nič, do čoho zahŕňaš city.
ja som tiez dlhu dobu neverila na lasku resp. nikto ma nezaujal a nevyustilo to do striedania partnerov
mozno nie je zly clovek, ale moralku ma rozpdnutu a o opaku ma nikto nepresvedci
proste bude ta chcet ziskat ked uvidi, ze si nedostupna.
a mala som už zlomené srdce od človeka nazvateľného kurevníkom, ale to len preto, že klamal a správal sa neférovo.
ja som férová, nedávam falošné nádeje, nesľubujem vernosť ani večnosť, ak niečo vyvediem, priznám sa.
a pokiaľ ten človek berie sex ako fajn fyzickú aktivitu a nehrá sa na romantika, teda neoblbuje a "nepredáva mačku vo vreci", tak neviem, prečo by nemalo byť niečo v poriadku s jeho morálkou.
to nema nic s ferovostou, lebo ja som tiez ferova a nikoho nevodim za hlavu a vsetko poviem na rovinu a za ferove nepovazujem, ze si s niekym nieco zacnes a podjebes ho
ja nemam ziadny respekt pre kurvy a kurevnikov
..super pojem "mierne promiskuitna",..aspon si sama pred sebou ospravedlnis svoje spravanie....
nezačínam vzťahy. takže nemám ako človeka podjebať. pretože podjebať znamená, že spravíš niečo nečakané, hnusné, zlé, zákerné, keďže s nikým nechodím, tak to nevidím ako ublíženie nikomu. takže ak týmto niekomu ubližujem, tak len sebe.
ja svoje správanie ospravedlňovať nepotrebujem. nie je na ňom nič zlé.
ale echo, moje "takzvané" srdce - vlastne máš pravdu, nehovoríme predsa o skutočnom fyzickom srdci - bolo prvýkrát zlomené ešte predtým, ako som sa začala takto správať, ale to nespôsobilo zmenu - ešte predtým som nechápala moje naučené vzorce správania, len som nemala odvahu z nich vybočiť.
kurva/kurevnik je promiskuitna osoba bez moralky striedajuca partnerov
niekedy sa da za kurvu oznacit nie promiskuitna zenu, ale taka, co ma neprijemnu povahu a nemusi to mat nic so sexom, aj s tym som sa uz stretla
zaujimave, ze v istom fore si tvrdila, ze si bola podvazajuca osoba...ja by som ti dala poriadnu facku kebyze som chlap a nechcela by so mat s tebou nic spolocne
bola som. zároveň aj podvádzaná, a pravdovravná. mali sme taký v podstate otvorený vzťah, ktorý bol v tej dobe už viac-menej mŕtvy.
Obom nám to bolo jasné, len sme nechceli urobiť taký rázny sek.
ved treba chodit okolo horucej kase donekonecna, strasne uzanavam take typy ludi (ach)
@burble keď dospeješ pochopíš čo si tu napísala a nemienim tu o tom polemizovať takže ani neodpisuj
my sme nechodili okolo žiadnej horúcej kaše, naša kaša bola príjemnej teploty a ani nechutila zle, parťáci sme boli fajn, radi sme sa mali, tak načo sa ponáhľať.
a áno, obhajujem kurevníkov, pretože to, že mne o sex nejde, neznamená, že budem odsudzovať tých, ktorí sú iní, to by bolo riadne hlúpe.
fajn. vidím, že o mojom sexuálnom živote toho vieš viac jak ja. ešte mi povedz kedy som prišla o panenstvo a s akou frekvenciou vlastne ten sex mávam, prípadne môžeš aj nejaké iné detaily, nech viem
ty si si len domyslel to, čo sa asi dalo čakať na základe toho čo som napísala o mojom všeobecnom názore na takzvanú morálku.
a nie, nie som fejk. som úplne naozajstný človek.
"burble 18 ročné dievča, Brno, dnes 22:26
@echoechoecho tak boli aj takí, ale som zväčša asexuálny človek, sex mi k životu väčšinu času nechýba, ale ak áno, nemám morálny problém si nejaký zriešiť."
"burble 18 ročné dievča, Brno, dnes 21:23
@momoglamorous neeesom kurva, len občas mierne promiskuitná."
nie myslim si, ze toto absolutne nehovori nic o tvojom sexualnom zivote (ironia) a ja som si to vsetko iba vymyslel..ok...ani sa necudujem, ze sa tak spravas....v hlave mas vakuum......
to nehovorí nič o tom, či to robím veľa alebo často alebo dlho.
"burble 18 ročné dievča, Brno, dnes 22:26
@echoechoecho tak boli aj takí, ale som zväčša asexuálny človek, sex mi k životu väčšinu času nechýba, ale ak áno, nemám morálny problém si nejaký zriešiť." ...toto fakt nic nehovori o tom, ako casto to robis, ani v naznakoch
...a ten post "nemala som žiaden problém ich sendvičovito striedať. " nehovori uz vonkoncom nic o tvojom postoji k sexu
a áno, o postoji k sexu áno. ale stále tam nevidím nič o frekvencii.
neviem, prečo si ľudia automaticky ak má niekto nezáväzný prístup k sexu predstavujú, že to robí od rána do večera, ale je to choré.
takže vlastne keď poviem nie často, tak to znamená, že to vlastne robím často?
vynimkou su ti, co su kurevnici aj ked maju vztah, to su kkti cisti
ale inak úplne súhlasím s @10