@ciernaruzicka ja žiadne napr. nepoznám, ale tu na B som si všimla, že aj také sú, ale štatisticky mi to príde, že častejšie sú to osoby mužského pohlavia, kt. majú problémy tohoto druhu
Nie, ja si myslím, že je to tým, koľko kto číta, ak je niekto sčítaný, tak sa naňho nalepí ako sa čo číta :d takto som ja napríklad v prvej triede vedela vybrané slová
z môjho okolia baby aj chalani píšu tak narovnako... väčšinou priemer (sem-tam chyba), pár vyniká v gramatike a pár píše neskutočne strašne... skôr by som povedala, že si možno baby dávajú viac záležať na takýchto veciach, než chalani...
@kajs a to, že horko ťažko som si zvykla na bezdiakritické písanie a písanie i/y hociako (žyhľava - tento ma skoro rozplakal) ale keď niekto napíše chyby v spodobovaní to je fakt smutné.
Ani nie keď mi niektoré baby napíšu na Facebooku, tak to musím lúštiť ako hieroglyfy...
Ale aj strýkovi som pomáhal s pravopisom, keď si písal s frajerkami tak sa ma vždy pýtal kde je aké i/y
co ja vim asi to aj bude pravda ale tak je to individualne ale celkovo asi ani
@mefistofel to aj ja lebo sa mi to proste tak hodi a serem na jebnutu slovensku gramatiku ale samozrejme robim aj chyby niekedy to je jasne ale v diktatoch som mal celkom dobre znamky
@mefistofel ja napriklad aj ked viem ze sa ma vsade kde je "s kym/ s cim" pisat S ale niekedy sa mi to tam tak hrozne nehodi ze dam Z a hotovo alebo aj y/i nechapem niekedy preco tam ma byt ci uz jedno alebo druhe tak tam dam to ktore sa mi tam paci a basta !
@aprilynne sorry ale rodová počkaj pozriem hore čo si napísala rozdielnosť jasne Neexistuje Buď sa daný človek tú gramatiku raz a navždy naučí, alebo sa ju nenaučí. Samozrejme nepozerám na dys- funkciu
@pep4n to je síce pekné, že chceš vyjadriť svoj názor, ale nemusíš má tagovať vo fóre z januára.
A možno to nie je tak, ako som napísala.. možno sa len stretávam s gramaticky vyspelými ženami, čiže v prostredí kde som jednoducho prevyšujú dramatický nevzdelaní chlapi gram. nevzdelané ženy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@mefistofel Prečo?
Moje kamarátky na FB píšu klišovité citáty s hrubicami, ktoré si ospravedlňujú vetou: je dôležité, čo som chcela povedať..
ako človek by si myslel, že už v maturitnom ročníku dokáže jedna osoba rozlíšiť aspoň ä od e a predsa som mala spolužiačky, ktoré to nedokázali
a inak sorry ak to uvidí ten kto to písal, musela som, prepáč
Ale aj strýkovi som pomáhal s pravopisom, keď si písal s frajerkami tak sa ma vždy pýtal kde je aké i/y
@mefistofel to aj ja lebo sa mi to proste tak hodi a serem na jebnutu slovensku gramatiku ale samozrejme robim aj chyby niekedy to je jasne ale v diktatoch som mal celkom dobre znamky
@torpedo08 skor ze mne sa paci napriklad koncovka ou ta preto nepisem ov
cmuQ, plepač, z3miak, p4ťo, tak ma ide viac je... ako keby mal tam tvrdku
A možno to nie je tak, ako som napísala.. možno sa len stretávam s gramaticky vyspelými ženami, čiže v prostredí kde som jednoducho prevyšujú dramatický nevzdelaní chlapi gram. nevzdelané ženy.