Chlapi, koľkokrát do dňa jete? Ja sa mmentálne snažím tých 6-8 a myslím, že je to ideálne pre svalový rast a rozvoj hmotnosti. snažím sa dávať 0,3-0,8 kg mäsa, 7-10 vajec, tvaroh, cottage cheese, kopu ryže, pečíva a zemiakov denne. Tak ako to máte vy?
Keď chceš priberať, jednoducho žer všetko, čo vidíš... len sacharidy sa snaž, aspoň z 50% podielu skôr komplexné (ryža, vločky, zemiaky..) a bielkoviny v pohode stačia tých 1,7 - 1,8g na kg váhy, pokiaľ nemáš zvýšenú protosyntézu z dôsledku umelého zvyšovania testosterónu (pokiaľ berieme v úvahu len tie živočíšne)... dosť vlákniny pridaj, aspoň 25-30g na deň, aby si nemal ťažkosti tráviace... pokiaľ si ale vlákninu predtým moc neprijímal, začni na dákych 15g a pridávaj.. ale ak budeš priberať viac ako 2kg mesačne, bude to všetko ostatné len voda a tuk.. svalovinu naturálne dáš tak max 0,5-1kg do mesiaca, pokiaľ nie si genetický super talent pokiaľ sa bavíme o naturálnej sfére.
ja furt cosi zujem, neriesim to, kolkokrat jem, co jem a uz vobec nedavam bacha jak nejaka slecinka kolko gramov masa, syrov, vlociek a podobne chobotiny... zdravo, nezdravo vsetko jedno, rad si dam nejaky zeleninovy salat, ale nemam problem hned za tym zjest slaninu, hambač, klobasu a pod. ja mam taky metabolizmus ze hoci by som zozral pol slona tak to na mne nebude vidno, co je skoda, lebo rad by som viac pribral, ale inak fakt neriesim, ked som hladny tak jem
moje stravovanie je ako moja stolica nahovno ! snazim sa 3 + daky olovrant ale nie vzdy to teda ide dakedy nemam cas tak sa najem len raz za den, ale poraadne a dakedy zobem jak vrabec cely den volaco
proste ked mam chut ale tak cez skolu ... mam 3 rožky cca v taške tak doobeda to, potom obed , no a večera... a ked nemam rožky, tak len obed a večera.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a kto to všetko platí vôbec...