tak hmm..hanblivo odpovedám,že vždy,ked to bolo na hranie triezvosti a alkoholizmu...bolo to vždy od žiaľu..alebo akýsi útek od niečoho..ukameňujte ma..ale je to tak..
alkohol rovnako ako drogy nedoakzu cloveku pomoct s problemmi ak sa niekto uchily k drogam alebo alkoholu je to hlupak ktory si pravdepodobne znici zivot
@18 alkohol pomaha odburat zabrany a clovekovi sa o veciach lahsie rozprava,nema strach,straca zabrany... chlapce ani nevies kolko problemov sa pri dobrom pohariku podarilo uz vyriesit,ako mas pravdu,zeby to slo aj bez toho,ale ludia su slabi a niektore veci normlane zo seba nedostanu a radsej sa dobre opit,vpylavit bordel z hlavy,ako sa v samote trapit a hladat odpovede ktore clovek sam nikdy nedostane.
@21 plne súhlasím s tvojim názorom.. mnoho vecí sa oveľa ľahšie niekedy rieši po pár pohárikoch.. /nemám s tým skúsenosti, ale myslím si to/.. no niekedy je lepšie pozerať sa na veci a život triezvo..
nebolo to uúplne zo žialu ale skôr z nervov....ale to len trocha som bola pripitá a to ma kamoška von vytiahla potom a ma upokojila a to my pomohlo...ale kebyže ju tedy nemam zle by som dopadla asi...ale niekedy pomáha sa kvôli niečomu ožrať...tak ako napisal @21 treba ten bordel dostať z hlavy von
hm... stalo sa mi to 2krát,.. neviem či to bol prave žial , ale potrebovala som zo seba dostat nejaké pocity..
dokonca som pri tom objavila new piesen na CD kt. som vela krat pocuvala
..a jednu sms som pisala asi 4hod =D
@21 tiež som veľa vecí vyriešila pri poháriku, je to pravda, človek sa uvolní...ale všetko s mierou, lebo opité ženské majú sklony plakať a ja som už riadne dlho neplakala... ked sa opijem tak som veselá a je mi dobre! už sa netrápim nad niekým kto mi nestoji za to ... @34 nikdy nehovor nikdy mai dire mai never say never
ked ma podviedol frajer tak som sa ozrala jak take prasa a vybila si zlost na cudzich ludoch na "diskoteke" na zahori, isla som tam na chatu za kamaratmi. ach jaj, strasnu hanbu som si vtedy spravila, doteraz sa tam hanbim chodit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ale nie je to dobry sposob na uvolnenie sa
Rok 2006 a 2008 bol na pecen velmi narocny... teraz uz sa snazim emocie eliminovat a problemy riesit inak.
hm... stalo sa mi to 2krát,.. neviem či to bol prave žial , ale potrebovala som zo seba dostat nejaké pocity..
dokonca som pri tom objavila new piesen na CD kt. som vela krat pocuvala
..a jednu sms som pisala asi 4hod =D
..ale neni to spravne riešenie..
@34 nikdy nehovor nikdy mai dire mai never say never