Bojim sa ze to bude priatelke vadit pri sexe a aj mne to vadi neznasam chlpy a mam ich extremne moc. co hovorite Vy-baby na to? a da sa s tym neco spravit??
nie nebude aj ja mam chlpaty zadok ale nie moc sak si ho nemam ani ako oholit...skor sa hol v rozkroku a hol si tvar aby si ju nepichal pri bozkavani...
hádam jej to nebude vadiť....a ked hej tak vydepiluj...a potom jej povedz ako si trpel... už ta hádam enbdue chcieť trápiť a dá ti pokoj s tvojim chlpatým zadkom...
heh s tym bozkvanim to je pravda...mna raz frajer tak popichal ale fuzmi...no hrozneee a ten rozkrok..nemusi dohladka ale tak normal a nohy ...no smolka
neotravuj nas!!! a daj pokoj ludom s touto temov , ked ti vadi tvoj chlpaty zadok a chlpate nohy tak si ho ohol... aked ti vadi aj oholeny.... tak si tam chlpy skrat .. aked ti vadi aj to tak ti jebe uz uplne
@miso286 tebe ked povie baba vyliz si gule tak si ich vylizes( skoc von oknom tak skocis pre tych menej chapavych ) , ako sak nech si oholy ten zadok... sak tebe ho nebude ukazovat... inak haluz toto 15 rocny chalan @miso286 ktory nezarasta pomaly ani na tvari radi 21 rocnemu chalanovi @Kkt ci si ma oholit zadok alebo nie, kks toto forum je popici
no ja mam co povedat teraz ... vyskusaj uvidis. je to nedostatok ktory sa da odstranit a ked sa to babe nepaci tak sa s tebow narozvedie ale to nejako poriesite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
mne by sa to tiez hnusilo...
baby su na to zvyknute?,,??
to je vsetko.
preto sa pytam ze ci to babam vadi.
ale ved muzi by mali byt chlpaty...poriadni muzi
su dolezitejsie veci ako riesit to,ze ams trosku vjac chlpov na prdeli niektorim babam sa to paci,ich to vzrusuje takze nemaj bojaa
good day