ale kedysi som to milovala, aj kupovanie a vyberanie vianočných pohľadníc a následne ich vypisovanie a takisto som sa tešila, ak mi nejaká pekná prišla.
ale bohužial, teraz je už net a sms-ky, tak namiesto peknej pohľadnice s osobným venovaním dostane človek neoosbný text typu pekné Vianoce.
posielam kamarátke, ale tento rok som ešte nestihla ísť na poštu, tak asi jej to do Vianoc nepríde... a ešte tuším jednej časti rodiny posielame, ale nie som si istá.
kedysi som sa z pohľadníc veľmi tešila, aj na každý sviatok, no mobily a internet mi toto potešenie zabili. :/ a navyše je to aj dosť drahé
Už nie... Prestali... No myslím, že to nie je zapríčinené ani tak vedeckotechnickým svišťaním... Spôsobil som si to sám...bo nikdy som nikomu žiaden pozdrav neposlal. Pokladám to za nezmysel. Číru blbosť formalistickú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale bohužial, teraz je už net a sms-ky, tak namiesto peknej pohľadnice s osobným venovaním dostane človek neoosbný text typu pekné Vianoce.
kedysi som sa z pohľadníc veľmi tešila, aj na každý sviatok, no mobily a internet mi toto potešenie zabili. :/ a navyše je to aj dosť drahé
Ježiško
Chuchvalec