s mamou sme ako mensie chodili so sestrou len na taku "dovolenku" k starkej na dedinu.. a raz (asi 14-15r. som mala) som Bola na dovolenke pri mori s tetou a jej rodinou.
ale myslim, ze dovolenka s priatelovymi rodicmi ma este len caka
Máme diametrálne odlišné predstavy o ideálnej dovolenke, ono by to ani nešlo k všeobecnej spokojnosti
Ešte ísť dakam s bratom by šlo, ale s rodičmi bez šance
nie nechodíme... ale naposledy mama vravela ze by bolo super keby sme sli snimi (som jej a jej priatelovi a sestre kupila welness pobyt v pieninach) ze si tak hovorili ze by sme sli aj ja a frajer .... ale mne sa to proste moc nezdá...ako na jednej strane vidím že fakt ma zaujem byt snami a snaziť sa ale nadruhej strane jej vzdy tak prepne, ze proste s amusi urobit drama aj zo slamy....a potom sa kazdy citi neprijemne a ja som strasne nasrata ze sa frajer citi neprijemne, resp. ze mama sa SNAZI aby sa citilneprijemne, ze obetoval svoj volny cas na to aby ho stravil s mojou rodinou, resp. ze mama sa SNAZI aby sa citilneprijemne - pricom sa mega snazi vzdy, je mega mily a socialne vsetko dava na jednotku.... a najhorsie na tom ze ona to ani nechce vnutri...v tome core....ale ked jej jebne v hlave tak potom už jebne aj mne a uuž sa dorafeme
ako tu je ten problem, ze keby ja a frajo sme komplet cudzi ludia, len maminy kamarati tak by nehovorrila ani N aj keby sme pred nimi jedli naše novorodene deti a rkelsili kurencom pentagramy na hlavy... lenze ja som jej dcera a ked pride slabsia chvilka tak prečo do te slabsej chvilky neskočiť rovnymi nohami a ist ponizovat mna a vsetkych s ktorymi som si kedy co i len podala ruku ....
Jasne, idem aj tento rok! Teda s mamkou a sestrou. Mame plus minus rovnake predstavy o dovci a aspon mam možnosť dohnat to množstvo casu co s nimi nie som.
podla toho co chapeme pod pojmom dovolenka. na take tie tyzdenne lezacky pri mori sme sli napsledy ked som mala 14, potom ais par rokov nie, ale odvtedy chodime na par dni cela rodina na nejaky vylet ako Istanbul, Barcelona atd
Len raz som bol na dovolenke aj to s rodicmi ked som mal 6 rokov v polsku , mna nelakaju dovolenky v teplych krajinach , oddychnut si moze clovek aj na chate za 5euro
Ked som mala 4, boli sme v Taliansku, potom v 6,8,10,11 sme boli dvakrat v kovacovej, raz v luckach a v bojniciach...
A v 15 sme boli v Turecku a odvtedy nikde
Mňa dovolenka s našimi nebaví a nudí. Každý rok doteraz som tam chodila nedobrovoľne. 12 hodín s nimi v aute. Vonku horúco, človek sa potí ako kôň. Ale tento rok mám prvý krát možnosť, že by som ostala doma, ale nejako nechcem. Hoci je to sebeviac otravné, je to niečo, čo utužuje vzťahy v našej rodine A zároveň mám dovolenka zadarmo. Ktovie, kedy si ja sama budem môcť dovoliť niečo také zaplatiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale myslim, ze dovolenka s priatelovymi rodicmi ma este len caka
Máme diametrálne odlišné predstavy o ideálnej dovolenke, ono by to ani nešlo k všeobecnej spokojnosti
Ešte ísť dakam s bratom by šlo, ale s rodičmi bez šance
Toto leto ideme znova spoločne
ako tu je ten problem, ze keby ja a frajo sme komplet cudzi ludia, len maminy kamarati tak by nehovorrila ani N aj keby sme pred nimi jedli naše novorodene deti a rkelsili kurencom pentagramy na hlavy... lenze ja som jej dcera a ked pride slabsia chvilka tak prečo do te slabsej chvilky neskočiť rovnymi nohami a ist ponizovat mna a vsetkych s ktorymi som si kedy co i len podala ruku ....
ale verim ze raz pojdeme na "dovolenku"
A v 15 sme boli v Turecku a odvtedy nikde