nechodime a ani ma to netrapi. plavanie je fajn ale bolo by mi trapne keby som mala napriklad kramy a niektore moje sproste spolužiačky by sa ma pytali prečo neplavam a ako na just by ma ešte do vody hodili. mozgy vymyté
my akoze cest.ruch nechodievame,ale druhy odbor musii Dhehee tak im treba..dobre ze som tam nesla sak ja ani plawat nwm Dale nee..nom minule leto som sa naucila
8 rokov som chodil. voda bola vzdy studena, satna bola v zimne rana tiez studena, vsetko bolo studene a nehygienicke, napriek tomu sa nestazujem a spominam na to v dobrom
Na gymnáziu sme mali jeden rok vybavený bazén na neďalekej škole (nejaká odborná neviemčo, nepamätám presne) ale bolo to mimo telesnej raz do týždňa a dobrovoľné (prekvapivo chodila takmer polovica triedy - alebo možno dokonca viac než polovica - vrátane mňa )
Teraz na výške máme jeden ročník telesnú povinnú, ostatné ročníky je to dobrovoľné a šport si môžeme vybrať aj plávanie, takže chodím zo školy na telesnej plávať
ja asi tak,že stále ma to nejako obchádzalo,aj som bola rada lebo neviem nejako dokonale plávať...a teraz na výške máme povinú plaváreň a ak chcem doštudovať,tak sa tam musím zjaviť aj zaplávať-no normálne čakám kedy sa utopím,ja a 180cm v bazéne-to je risk,dúfam že nejako prejdem aspoň na D-E
nie, ani by som nesla ked som chodila na plavecky ked som bola little, som sa skoro utopila a ani nemame kam chodievat a som rada, ze take veci nepraktizujeme ani na inej skole
u nas na gympli v Galante bola a je plavaren, my sme tam mali 8 rokov v ramci telesnej raz do tyzdna plavanie, no vacsinou to vyzeralo tak, ze zo vsetkych 17 bab plavali vzdy sotva 2-3, ale to mi vyhovovalo, bolo to super, v podstate sme mali cely bazen potom pre seba, obcas sme boli spojeni aj s chalanmi, no tych nebolo nejak extra vela tiez, takze fajn...
prijala by som aj teraz, keby slo chodi plavat v pohode, kedy by sa mi zachcelo, no zadarmo s atam uz ani neda dostat a cas ani nehovorim ako to ovplyvnuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Teraz na výške máme jeden ročník telesnú povinnú, ostatné ročníky je to dobrovoľné a šport si môžeme vybrať aj plávanie, takže chodím zo školy na telesnej plávať
prijala by som aj teraz, keby slo chodi plavat v pohode, kedy by sa mi zachcelo, no zadarmo s atam uz ani neda dostat a cas ani nehovorim ako to ovplyvnuje...