Chodili ste už niekedy s dvoma ľuďmi s rovnakým krstným menom?
Ahojte birdzáci,
zaujímalo by ma, či sa medzi vašimi ex/súčasnými partnermi/partnerkami nachádzajú dvaja/dve s rovnakým krstným menom. Ak áno, bolo to pre vás nejakým spôsobom zvláštne, zvyknúť si a tak, ak ste to krsné meno mali naviazané na konkrétneho
pre mňa vždy skôr bol kľúčový vzhľad, pocit, ktorý som pri ňom mala a energia, ktorú som z neho cítila... občas sa mi ale stane, že keď v hlave rozmýšľam ako niekomu hovorím niečo o frajerovi sa prepnem na bývalého a to neviem prečo... možno preto, že príbeh začínal podobne? neviem, je to divné a chcem sa toho zbaviť...
inak sa mi mená celkom aj opakovali, ak teda rátam aj také tie "dajme tomu" vzťahy
kedysi som mala take nutkanie ze vzdy ked som sa rozisla s nejakym chalanom a bola som smutna tak som vyhladavala niekde na pokeci este vtedy abo fb chalanom s rovnakym menom
ale raz som trošku chodila s chlapom ktorý sa volal ako ja
možno preto že som sa nechávala vtedy nazývať istým celkom zriedkavým mužským menom a po pár týždňoch takého počínania raz niekto zavolal to meno a otočili sme sa obaja
nope
ale vždy som mala pocit že skončím s niekým na M, a akosi sa ten pocit naplnil, woohoo..
a kamarátkin frajer sa volá tak isto ako môj ale nikto ho (toho jej) menom nevolá, takže v poho, a nahovárame ešte tretiu kamarátku, nech si nájde niekoho s takým menom
Peter bol - ročný vzťah, jeden taký futbalista s ktorým to nevyšlo, chlapec z pokecu , s ktorým to nevyšlo, aj birdzák ktorého som ľúbila.
A taký vplyv to malo, že som ich nevolala menom proste. A tak som si zvykla na to, že môjho terajšieho M nevolám tiež nijako, minule som mu v telefóne povedala menom a ostal riadne prekvapený
Teraz som si spomenula,že moja "veľká detská láska" na základke bol chalan menom Lukáš.
A bývalý sa tiež volá Lukáš.
Ale inak som s nikým s rovnakým menom nebola
Spomenul som si na prípad kamaráta, keď bola párty na byte a samozrejme začal niečo riešiť s jednou holkou. Išli do izby zavreli sa a ako pomaly šli na to lenže prvýkráť jej povedal iné meno ok pohoda dá sa to ukecať ale keď už druhýkrat povedal zlé meno tak sa vysral na to a rezignoval
Nemala...takže neviem...ale možno by to bolo dobré, nakoľko občas mam problém, ze som zblbnuta este z predošlého vzťahu a tak aktuálneho partnera oslovim menom toho ex..alebo mi to ide vybehnúť a tak si musím dávať pozor a v hlave si premietnuť jeho meno, aby som sa nepomylila...
ako stalo sa mi to len párkrát..no je to dosť trapna situácia
...keby mali rovnaké mená, tak by som tento problém nemusela riešiť
...a tak odveci dodam, ze uz by som nikdy nechcela partnera s menom Peter!
ano a nebolo to nič nezvičajne to meno som vobec nevnimal prosto boli to tri rozne osobnosti a to meno aj ked bolo foneticky rovnake tak v realite som ho vnimal ako uplne ine slovo vyznamovo (každe slovo bola ina osoba) boli 3 čo mali rovnake meno a to meno bolo "jana"
sučastna frajerka je s najkrajším menom na svete, žiadna pred nou take nemohla mať, je jedina s takym menom ktoru poznám, a navždy už to meno bude pre mna jediné. inu už nechcem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
cha cha
inak sa mi mená celkom aj opakovali, ak teda rátam aj také tie "dajme tomu" vzťahy
ale raz som trošku chodila s chlapom ktorý sa volal ako ja
možno preto že som sa nechávala vtedy nazývať istým celkom zriedkavým mužským menom a po pár týždňoch takého počínania raz niekto zavolal to meno a otočili sme sa obaja
(prestávam vedieť čítať
Ale za sebou áno.
Podľa toho, ako definujeme vzťah sa mi to možno stalo aj dvakrát.
ale jeden môj spolužiak sa volá ako frajer, takže keď rozprávam o ľubovi, tak často nastáva nedorozumenie, že o ktorom je reč
ale vždy som mala pocit že skončím s niekým na M, a akosi sa ten pocit naplnil, woohoo..
a kamarátkin frajer sa volá tak isto ako môj ale nikto ho (toho jej) menom nevolá, takže v poho, a nahovárame ešte tretiu kamarátku, nech si nájde niekoho s takým menom
A taký vplyv to malo, že som ich nevolala menom proste. A tak som si zvykla na to, že môjho terajšieho M nevolám tiež nijako, minule som mu v telefóne povedala menom a ostal riadne prekvapený
ale nie, doteraz boli vsetci menom jedinecni
A bývalý sa tiež volá Lukáš.
Ale inak som s nikým s rovnakým menom nebola
ako stalo sa mi to len párkrát..no je to dosť trapna situácia
...keby mali rovnaké mená, tak by som tento problém nemusela riešiť
...a tak odveci dodam, ze uz by som nikdy nechcela partnera s menom Peter!
ale...radím ti..od Petrov ruky preč
a nepoznám jediného normálneho Petra
bojím sa ich už!
Prvá bola moja základoškolská láska.
Druhá bola dvoj-troj mesačným vzťahom v 16tke.
Tretia bola prvou dlhometrážnou traťou. Dva roky krásneho poblúznenia. Na túto rád spomínam. A dodnes sme veľmi dobrí priatelia.
...vďaka tomuto fóru som si spomenul, že pozajtra sa treba ozvať, všetky majú meniny!
sučastna frajerka je s najkrajším menom na svete, žiadna pred nou take nemohla mať, je jedina s takym menom ktoru poznám, a navždy už to meno bude pre mna jediné. inu už nechcem.