No spravila som aQo ste mi poradili a som nechala PetQa Ale teraz choím vonQu z jedným chalanom ktorého som chcela asi pred polrokom..mi začal písat sms-ky a thak a sme šli vonku ...začal mi lichotit že som opeknela a thak a mne to proste straašne lichot
preboha .. dievča.. čize este raz ti to vysvetlim:
budete niekde spolu vonku a povieš že:No,vieš,je mi to trapne,ale.. chodime spolu?..lebo vieš ja ťa lubim a by som bez teba nemohla žiť bla bla.. no a jeho to dojme a povie ti ze spolu chodite aj on ťa miluje a taaak.. to uz tak chodí
môj mozoček veľmi, veľmi, veľmi mooocinko silno uvažoval o tom, ako sa vyjadriť slušne a v rámci mojich vyjadrovacích možností a som mooocinko rada, že si to napísal za mňa CMAQ
prepaac ale na 16 trosku fakt mi to pripada divne.. ..ale tak ked by si cela vediet aj moj nazor.. ked si doverujete narovinu sa hos pytaj, nahod temu a tak.. no... aaa @14 no cíí to je perfektne prirovnanie hehe masakeeer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
budete niekde spolu vonku a povieš že:No,vieš,je mi to trapne,ale.. chodime spolu?..lebo vieš ja ťa lubim a by som bez teba nemohla žiť bla bla.. no a jeho to dojme a povie ti ze spolu chodite aj on ťa miluje a taaak.. to uz tak chodí
môj mozoček veľmi, veľmi, veľmi mooocinko silno uvažoval o tom, ako sa vyjadriť slušne a v rámci mojich vyjadrovacích možností a som mooocinko rada, že si to napísal za mňa CMAQ
Nebolo smerované na teba, ale na zakladateľku