No, tak co Birdzaci, ako ste na tom s fitkom ? Chodite, nechodite ? Radsej zabehat, zaplavat, alebo zacvicit vo fitku ? Alebo ste so svojim telom a zdravim spokojni ?
jasne keby som nechodil mam 70kil a som uplna spajla. teraz sice chodim tak max 2krat do tyzdna koli skole ale od juna dufam ze este dam par kil hore. v zime som chodil 4krat do tyzdna.
Ja som si vedel napr. v posilke velmi dobre vybit nervy Pri behu, alebo plavani sa skor znicim, ale tam si to vybijem! aj box je fajn ]] a potom zrelaxovany idem domov
no ale este musim povedat ze an slovensku su este pekne zeny na to ze nechodia do posilky to by ste mali vidiet v irsku,anglicku alebo v nemecku ake su tam zeny.bud su tucne alebo su skarede.
@warfog maxka zatial neskusam, len cez leto sa chystam pridat drepy... ale odhadujem ze tak 80-85kg by som na jeden krat mal dat do 18 to pojde rapidne hore snad
ja som kedisi posiloval v domacich podmienkach to jest kliky (nohy som si vykladal na viššie miesta napr na nočny stolik), brušáky , drepy zo zavažim a trošku som to prehanal , mal som 90 kg - celkom chuda postava na moju výšku a po 2 rokoch takmer 120 kg...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A ano, som so svojim telom (vcelku) spokojna...mohlo by byt aj horsie
inak mam doma dake cinky a casto robime daco okolo domu takze nikde chodit nepotrebujem
lepšie jak fitko