ja chodim do kostola a verim v Boha vdaka nemu som tu.Boh je všetko všetko čo mam aj ked ma všetci opustili ale Boh ostava primne navždy on nas nikdy neopušťa aj ked padneme on nam pomôže zasa vstať a isť dalej.Boh je moja laska,nadej a spasa.
no takze ja som totalna neveriaca, ale proti tym, co su nic nemam...tiez mam kamosky co chodia kazdy tyzden do kostola a veria, ale podla mna je to take troska odveci...ale viera je pekna...ked verite...
ked je v kostole tak chodim ku bare alebo krcme pokecat s kamosmi a zafajcit si. ale inak musim chodit na tu skurvenu birmovku, ktora mi lezie hore krkom
Nie naco tam mam chodit? K viere nepotrebujem ziadneho farara,aby mi nieco vysvetloval. Nepotrebujem sa ist spovedat a nepotrebujem k tomu ziadneho prostrednika. Viem to vsetko spravit sam a priamo a v pohodli domova bez kostola. Pritom som veriaci.
Sem tam počúvam drísty tých starých úchylov v tv a stačí mi.Chcem odluku cirkvy od štátu a nie chodiť do kostola.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
169 komentov
Tým, ale nechcem uraziť veriacich... Keď tomu veria, ich vec...
Nechodím, lebo sa mi nechce, nebaví ma to tam, chce sa mi tam spať a ak Boh existuje, tak vie, že v neho verím.
uz len to by mi chybalo verit v nanutene nabozenstvo aj tak je to len sekta