Jasné veľmi som bola teraz koncom októbra či novembra... ani nepamätám xD ale tak František z Assisi to bolo čosi úžasné by som si to pozrela znovu a znovu stále
milujem divadlo... najradšej by som tam chodila každý týždeň... ale tak raz mesačne to vždy vyjde... naposledy som bola na Tančiarni, West side story a František z Assisi a v januari sa ide na Pribeh ulice... hoci to nebude v divadle, ale tešim sa
milujem divadlo, najradšej by som tam bola každý večer. tento rok som bola len na 6 predstaveniach + jedno sme hrali my v škole (trapas) ale snáď sa to zlepší. hlavne nitranske DAB nemá chybu! a najmä milan ondrík a eva pavlíková
divadlo je super...raz som dokonca bola na jednej premiere, konkretne na premiere Kral sa zabava, a predo mnou sedel Gasparovic...btw, nechodte na to, je to nuda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale aj od Kafku nejake dopisy nemali chybu
@11 na Hamleta som bola ale na toho "zábavného" alternatívneho zo školy, a bolo to v celku zábavne