nenávidím školu, vždy som ju nenávidela a som rada, že som sa z toho pekla dostala, iba čo ma to obmedzovalo v živote, plakala som preto, hrôza, no našťastie minulosť
a tak...celkom aj hej, aj ked sa posledny tyzden a pol (to sa oficialne ucime) chodim vsade ako zbity pes a NIC nestiham (a co stiham, na to nemam naladu), ale aspon sa ucim iba to, co ma bavi (a ze je toho kurva vela) a to ostatne v podobe jednohodinoviek odignorujem
a ked sa predbehnem na obede, tak sa nik neodvazi otvorit si hubu
ale na druhej strane ani moc nie, lebo sa tam citim jednak ako na zakladnej skole, ked polovica tych ludia vyzera ako siestaci a jednak ako niekde v bordeli, kedze "niektore" tie dievcata...no, vsak vsetci to pozname
takziez som v zivote nezazila, aby som sa nemohla dostat na zachod, pretoze sa tam najebalo 20 PRVACOK, aby stali celu prestavku pred zrkadlom a tvarili sa, ze su missky o_____O
neznášam to vstávanie a prvú a poslednú hodinu... medzi tým je to celkom fajn nikde sa nenasmejem tak ako v škole, mám tam pár spriaznených duší a dá sa to vydržať celkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Rada tam chodím kvôli ľudom, ale zabíja ma to trochu tieto posledné dni čo už ideme podľa normálneho rozvrhu.
Ani som to nemiloval ale celkom rad som isiel , bola sranda.
mňau
a tak...celkom aj hej, aj ked sa posledny tyzden a pol (to sa oficialne ucime) chodim vsade ako zbity pes a NIC nestiham (a co stiham, na to nemam naladu), ale aspon sa ucim iba to, co ma bavi (a ze je toho kurva vela) a to ostatne v podobe jednohodinoviek odignorujem
a ked sa predbehnem na obede, tak sa nik neodvazi otvorit si hubu
ale na druhej strane ani moc nie, lebo sa tam citim jednak ako na zakladnej skole, ked polovica tych ludia vyzera ako siestaci a jednak ako niekde v bordeli, kedze "niektore" tie dievcata...no, vsak vsetci to pozname
takziez som v zivote nezazila, aby som sa nemohla dostat na zachod, pretoze sa tam najebalo 20 PRVACOK, aby stali celu prestavku pred zrkadlom a tvarili sa, ze su missky o_____O
kde su tie stare dobre casy?