Ahojte, rada by som sa Vas opytala ci sa hanbite chodit bosy, ja sa od malicka strasne hanbim chodit bosa, vzdy na nohach musim mat ponozky, a aj v lete, neviem cim to je, ma niekto iny takyto problem ?
co ja viem, na babach mi to nevadi, pokym nema strasne skarede nohy, ale ja ako chalan , tak tiez vacsinou som v botoch, takze neviem no ... skus sa optat psychiatra
ja furt, po dome chodím bosá, spím bosá, v lete chodím von bosá a je mi jedno názora ostatných alebo som doma aj v ponožkách ale mne nejako strašne moc prekáža obuv... napríklad doma by som v papučiach nechodila ani za milión
Áno, vraj je to veľmi dobré! ale radšej po prírodnom povrchu. (len mi napadol taký rozpálený asfalt na ulici v lete Ale ja sa bojim chodiť naboso, odkedy ma raz pri našľapnutí uštipla do chodidla osa
@nikola515 Chodiť vonku bosí je úplne krásny pocit. A navyše je to zdravé. Ja sa snažím celé leto alebo keď je ešte pekné počasie chodiť čo najmenej v topánkach, a vždy, keď je príležitosť, tak sa vyzujem. Hocikde. Keď si na to človek zvykne, tak nosiť topánky mu príde ako v lete nosiť kabát.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov