len ma tak zaujima ci chodite baby do posilky.. ja osobne chodievam a myslim si ze je to naozaj dobre po prve uz aj za to ze mate nejaku tu kondiciu ako aj to ze ze da sa naozaj pekne tvarovat postava.. ja v posilke nestretavam vela bab tak preto sa pytam
Ja mám posilku hned vedla domu a je spojená zo školkou a ked som tam chodila do školky ako malinká ani nie 6-ročna som tam chodila teraz len akurat sa pozerat na tych sexi mužov
Ja tam chodievam,niekolko mesiacov,zacala som tam chodit hlavne kvoli tomu aby som schudla,neni nic lepsie co sa pohybu tyka ked chcete zhodit baby,takze sup sup do posilky ja t uz nepotrebujem,ale ajtak chodim ked mas s kym chodit a bavi ta to,preco nie,navyse foter robi osobneho trenera a niekedy mi dost poradi v tomto ked chodim s nim cvicit takze dalsie velke +
ja xodievam uz vyseroka a pol a je to dobry pocit ked mozes urobit nieco pre seba..nie furt sedet pri telke a jest...ja ece rada xodim na bike-dobre na zadok a ece rada na korcule-tie milujem...a potom si dam dobru sprchu a citim sa skvele
hmm,stretnut v dnesnej dobe babu vo fitku je dost ojedinele,moderne zeny musia kavickovat,drinkovat,kelebetit,pred zrkadlom si gebat kilo omietlky na tvar...ziaden pohyb,tie sastnejsie maju dobry metabolizmus a tie druhe su potom take skysnute ....
Ale dakujem,ze sa najde par vyjnimiek,hned sa vo fitku lepsie cvici,ked tam ste aj vy ZENY
small angel to fakt sa ti lepšie cvičí? keď všetci rušivý element sem rušivý element tam..ale povedal si úplnú pravdu!dnešné baby zaujíma len make-up a diska! DD
ja cvičím vo fitku 3 roky a baví ma to stále...je to môj životný štýl..som jedna z mála báb v našom fitku a všetci chalani si už zvykli D (chodím 5x týždenne)
...ja by som chcela niekedy vyskusat...vlastne osm bola..ale iba raz...bolo super tie 2 hodky ci hodka a pol ubehli tak rychlo..ale vadilo mi ked sa na mna niekto pozeral ..mozno zacnem chodit od 15 lebo doma aj tak len mukarim a tam aspon zabudnem na vsetko zlee ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Keď už tak, radšej si zacvičím doma, pustím hudbu a tak. Alebo turistika do prírody, priateľa vytiahnem von Aj vo dvojici sa dá dobre spevniť telo
Ale od začiatku školy zase začnem, čestné iskričkovské!
Ale dakujem,ze sa najde par vyjnimiek,hned sa vo fitku lepsie cvici,ked tam ste aj vy ZENY
ja cvičím vo fitku 3 roky a baví ma to stále...je to môj životný štýl..som jedna z mála báb v našom fitku a všetci chalani si už zvykli D (chodím 5x týždenne)