Chodite casto na chaty, stanovacky a podobne akcie?
Custe birdzaci myslim ze otazka je jasna. Zucastnujete sa pravidelne takych podobnych akcii alebo vas to velmi nelaka? Popripade nemate partiu, s ktorou by ste si vyrazili tak ako ja?
nie veľmi, lebo priateľom keď som niečo také navrhla, boli síce nadšení, no keď som povedala miesto, tak sa kyslo zatvárili, že TO TAK ĎALEKOOO? no nééé, moja, tu si pred bytovkov na obsranom trávniku stan rozložím...
ale počas festivalov stanujem a to je sranda chata možno bude toto leto, bolo by fajn. najradšej chodím na miesta, kde sa dá aj vykúpať, kde nie je až tak ďaleko do mesta a kde je svieži vzduch, hmyz, tráva a alkohol, špekačky, proste všetko, čo k takémuto letnému vyvetraniu mestského dievčaťa patrí
z tých pár chát, na ktorých som bola, mám zaujímavé zážitky, jednu takú väčšiu som organizovala pre ľudí s birdzu a bolo to super, len v poslednej dobe absolútne na také veci nie je čas (čo ma mrzí).
na stanovačke som bola len raz s @fylo m a jeho kamarátmi a bolo to super, liezli sme po vysielači a našli sme zapadnuté auto veľmi vysoko uprostred kopca
Ani nie. Cez leto som bola raz a v zime lyžovať, inak odvtedy nie. Nemam peniaz na to a od nas z partie nema nikto chatu.
teda ja sa davam tento rok do organizovania jednej ale to ma byt ako darcek na narodeniny, tak neviem ci mi to výjde...
tá druhá časť v @2
radšej chodím len tak v kľude s niekym von, na pizzu, porozprávať sa...nemám to moc rada, keď každému okolo mňa hrabe, lebo to preženie s alkoholom
toto je štvrté leto čo ideme na chatu a medzitým chodíme sa kúpať, už aj stanovať sme boli, s niektorými na festival, každý silvester sme spolu na chate alebo na dome, narodky niektore sa oslavuju na chatach domoch.. proste topka ľúbim ich veľmi, len sa bojim ako to bude, keď sme teraz skončili SŠ a každý ide niekde inde :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
teda, keď ma známi aj volajú, nejdem, lebo sú to tie typy, čo celý čas prechlastajú a to ja nemusím
Ale po roku a pol idem na konci školského roka :happy:
Teda bol, ale to sa nepočíta
Ani nie je moc s kým a keď ma aj niekto volal, nechcelo sa mi Radšej som mal klasické chlastačky.
ale počas festivalov stanujem a to je sranda chata možno bude toto leto, bolo by fajn. najradšej chodím na miesta, kde sa dá aj vykúpať, kde nie je až tak ďaleko do mesta a kde je svieži vzduch, hmyz, tráva a alkohol, špekačky, proste všetko, čo k takémuto letnému vyvetraniu mestského dievčaťa patrí
.
BTW idete niekto na TRIDENT? xD
na stanovačke som bola len raz s @fylo m a jeho kamarátmi a bolo to super, liezli sme po vysielači a našli sme zapadnuté auto veľmi vysoko uprostred kopca
teda ja sa davam tento rok do organizovania jednej ale to ma byt ako darcek na narodeniny, tak neviem ci mi to výjde...
radšej chodím len tak v kľude s niekym von, na pizzu, porozprávať sa...nemám to moc rada, keď každému okolo mňa hrabe, lebo to preženie s alkoholom