chodí tam na kávu. presne do toh, čo je na hviezdoslavku, lebo tam majú najlepšie vanilkové latté na svete. jesť tam jem veľmi výnimočne, ale muffiny odtiaľ mi chutia. a navyše, v porovnaní s inými centrobratislavskými miestami, je mcdonald úplne lacný.
v coffee&co stojí malé presso s mliekom 1,70 a koláč aj dve éčka. za to mám obrovské latté a dva muffiny
Tento rok som bol asi 3x ale v septembri som si prisahal na malíček že tam do konca roka už nepôjdem zatím o malíček našťastie neprídem inak fakt len výnimočné nieje to zdravé ale tak raz za čas k sebe môžem byť dobrý tak si dám XXL Big mac menu
@21 ten film konecne povedal pravdu,kto hovori ze Mc Donald neni skodlivy tak nech si tam aspon mesiac kazdy den nieco da a uvidite sami aky je neskodny,zdravy a vyzivny vy ovce
mne tam burgre veľmi nechutia...hranolky a kura je fajn, teda aspoň bolo, ked som tam bola naposledy a to bolo poriadne dávno. a zatiaľ sa tam nechystám znovu, vôbec ma to neláka, radšej sa najem inde
mne to tam ani len nechuti, na tom preprazenom oleji fuj ble nechutne jednodcho a okrtem toho som vegetarian takze by som im ani len ucet nespravila a okamzite by som ich zavrala predstavte si kolko nevynnych zvierat koli jednemu chiseburgeru muselo zomret?!
McDonald"s je jedine miesto kam idem ked sa potrebujem najest alebo napit ked som vonku. Inde by som nesiel, vsetko ostatne su pajzle kde by som sa zle citil.
Akoze niektore komenty.... fakt nechapem vas... Tu nadavate na mekac, ze ake to je otrasne, a hnusne, a tucne, a nezdrave, a chudata zvierata (to ste vsetci vegetariani?!) a pritom sa doma napchavate polotovarmi z Tesca... dobru chut...
VVeľmi zriedka, lebo ho nemám v blízkosti môjho bydliska.
Všetci nadávate, že je to nezdravé a tak, ale sa to dá aspon jesť. Napríklad ked ide človek do priemernej reštaurácie, dá si nejaké tradičné jedlo, tak je vždy niečo nedochutené, presolené, nedopečené alebo nedovarené.
Taká je bohužial kvalita našich reštaurácií
A na reštaurácie, kde stojí menu na osobu 30€ nemám, tak možno dobre varia.
Ale inak je to bieda a potom sa každý čuduje, že ľudia chodia iba do fast-foodov, alebo pizzerií, ale to sa dá aspon jesť, možno preto, že príprava takých jedál nie je náročná, ale čo má človek z toho, ked ide do bežnej reštaurácie a to jedlo sa nedá ani jesť !
okrem toho ze tam robia z mrtvol nechutne hamburgery a okrem toho ze to tam je cele nezdrave a este okrem toho, ze za propagaciu toho celeho nicenia ludskeho organizmu minaju majland ktory sa dal pouzit radsej na nieco uzitocnejsie, su strasni manipulatori bleee fuj hanba keby sa dalo a vedela by som, ze to bude ucinne, spisala by som taku peticiu ze by ich slak trafil xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Pričuchla som si k hamburgeru.Raz.
v coffee&co stojí malé presso s mliekom 1,70 a koláč aj dve éčka. za to mám obrovské latté a dva muffiny
btw pozrite si tento film
Všetci nadávate, že je to nezdravé a tak, ale sa to dá aspon jesť. Napríklad ked ide človek do priemernej reštaurácie, dá si nejaké tradičné jedlo, tak je vždy niečo nedochutené, presolené, nedopečené alebo nedovarené.
Taká je bohužial kvalita našich reštaurácií
A na reštaurácie, kde stojí menu na osobu 30€ nemám, tak možno dobre varia.
Ale inak je to bieda a potom sa každý čuduje, že ľudia chodia iba do fast-foodov, alebo pizzerií, ale to sa dá aspon jesť, možno preto, že príprava takých jedál nie je náročná, ale čo má človek z toho, ked ide do bežnej reštaurácie a to jedlo sa nedá ani jesť !